Lav dit eget kreahjørne

Til de mindre kreative sysler som strik, hækling, farvelægning, puslespil, broderi og lignende er det dejligt med en lille krog til sig selv. På den måde kan man nemlig skabe et roligt rum omkring sin hobby, hvilket er utroligt vigtigt, når man skal finde ro og fordybelse. På den måde kan man skabe sit eget lille rum i rummet, som er skabt til fordybelse. Derfor har vi herunder samlet nogle tips til, hvad du skal tænke på, når du indretter dit kreahjørne. Det er lige fra den praktiske indretning til stemning og følelse. Desuden er det værd at overveje, om den skal bruges til flere hobbyer eller personer, eller om det skal indrettes til kun ét formål.

En god siddeplads

Det er vigtigt at sidde komfortabelt, hvad end man laver. Men når man sidder i flere timer med sin hobby og nørkler derudad, så er det vigtigt at have fokus på siddekomforten. Det kan være, at du allerede har en foretrukken måde at sidde på, og her er det en god idé at finde redskaber, der kan hjælpe dig. Sidder du f.eks. højt med albuerne, når du strikker og hækler? Så kan det være, at en strikkepude eller en ammepude kan være rigtig for dig.

Det er også vigtigt at finde den rette stol. Det kan være, at du har godt af at sidde ret ved f.eks. puslespil eller farvelægning. For andre er det bedre at sidde mere tilbagelænede, og her kan en massagestol være rigtigt god. Den kan nemlig tilpasses din krop, så du samtidig med, at du er fordybet i dine kreative sysler, kan få en lækker og dybdegående massage. Stolene er indrettede til at have rigtig god siddekomfort, så du kan sidde i massagestolen længe. Du kan læse mere om massagestole her.

Skab den rette stemning

Det er vigtigt at skabe en hyggelig stemning omkring dig. Det kan være med tæpper, puder, billeder, lys og andet pynt. Desuden er det også rart at have sit grej tæt på, så det kan være med lidt pæn opbevaring eller en retro reol. På den måde kan du skabe en ro omkring dig. Det er samtidig også vigtigt, at man ikke overpynter hjørnet. Det kan give uro og en rodet fornemmelse, som kan tage fokus væk fra fordybelsen. Det handler om at finde en god balance af hygge, personlighed og godt grej. Så det er bare at komme i gang med at skabe dit eget, personlige kreahjørne til din yndlingshobby.