Byg dit eget værelse

Går du med en drøm om at lave dit eget værelse eller bare lave lidt om? Så er du kommet det helt rigtige sted hen, for vi kommer nemlig med en masse god inspiration til, hvad du kan gøre i dit værelse.

Ommøblering

Jeg har tit fået en god idé klokken 1 om natten, hvor hele mit værelse skulle rives ned og laves om. Nogle gange er det en god idé lige at have tænkt det hele godt igennem. Inden du begynder det helt store projekt, burde du altid lige starte med at tænke i ommøblering af dine ting. Alene det kan give dig et helt nyt værelse eller rum, hvor det får et helt andet udtryk også.

Sorteringen

Den store proces af sortering skal igangsættes. Nogen hader denne proces, hvor andre godt kan hygge sig med d et. Men uanset hvad, så skal det bare gøre. Det er nemlig ret dumt at flytte rundt på noget, som du alligevel ikke behøver og skal have smidt ud. Det kan også give dig et godt overblik over, hvad og hvor meget du skal kunne opbevare.

Byg dine egne møbler

Det kan godt være relativt dyrt at skulle anskaffe sig nye møbler, så derfor burde du undersøge mulighederne for at bygge dem selv. Du vil i den forbindelse også kunne få et mere personligt udtryk, da det vil være yderst unikt det, som du får lavet. Du kan vælge lige det materiale og farve, som du ønsker, det skal have. Det kan være, at du vil bygge dit eget skrivebord i egetræ, som efterfølgende skal males mint-grøn med hvide ben.

Hvis du ikke selv tør give dig i kast med at lave dit eget møbel, kan du sikkert altid spørge din far til råds. Derudover kan dit lokale tømrerfirma i Risskov også hjælpe dig, hvis du skal bruge hjælpe til noget tømrerarbejde.

Farver gør meget

Hvis du har en tendens til at skulle have møbler i meget neutrale farver som hvid og sort, bør du altid peppe dem op med en masse pynte ting i farver. Det gælder alt fra tekstiler til vaser. Når du også har en masse planter og blomster, vil det give rummet mere liv og farve. Det er bare en hyggeligt ting og nærmest et must. Du kan også altid løfte et rum rigtig meget ved at farve dine vægge i farver. Det er en stor trend at male den ene væg en farve og behold de resterne vægge hvide. Det burde du prøve, det giver dejligt med liv og personlighed til et rum.