Watercolor flowers

Watercolor flowers

Watercolor flowers

Denne gang vil jeg vise nogle kort hvor jeg har brugt et motiv, og fået to kort ud af det. Jeg har leget med Primas Watercolor Confections. Det er nogle fine små metal æsker, hvori der er nogle små akvarel blokke i forskellige farver. Der er 12 farver i hver æske. Hver enkelt farve er meget intens, hvilket gør at der ikke bruges så meget af gangen. Hver enkelt æske er delt ind i farver/toner der passer godt sammen, så det gør det nemt at komme igang.

Jeg har brugt Tim Holtz Wildflower Stems #1 ,og standset ud i akvarel papir. Blomsten lagde jeg på et ark akvarelpapir da jeg skulle male på den, da det er nemmere at styre fordi overfladen er lidt ru.

Prima Watercolor confections

Woodland og Classic er de to æsker jeg har brugt her. Jeg startede med at give stilken en grøn farve, Woodland 96 . Blomster hovedet malede jeg i røde nuancer, Woodland 88 & Classic 03. Tonede farven ud med vand ind imellem. Ved at bruge skiftevis vand og den rene farve, har du mange toner i en farve.  Ind imellem lod jeg malingen tørre inden næste lag, for at tonerne ikke helt forsvinder. Blomsten blev malet lidt tilfældigt, lidt sjusket,  og ind alle steder så der intet hvidt var på stilken.

Den anden blomst

På akvarel papiret, der er brugt som underlag, dukker der endnu en blomst op. Den er kommet af pensel strøgene der er malet ud over/ved siden af. Denne blomst fik nogle ekstra strøg, så den hang helt sammen. Nu så det ud som en blomst, der var malet i frihånd.

Jeg klippede arket med blomsten, så det passede til et kort. Den første blomst blev limet på et stykke akvarel papir i samme størrelse.

Begge blomster kort blev sværtet med Distress Ink “tattered rose.” Jeg brugte en af de nye “Picket Fence Studios Blender Brushes” børster i en mellem størrelse. De er super gode til at arbejde med farven, og tone ud med.

Begge kort fik en vimpel, sværtet med Distress Ink “fired brick”. Her har stemplet med Versafine, og med en tekst fra Altenew 365 stamp set.

Til sidst blev de enkelte kort monteret på et stykke kvistkarton.

Resultatet blev to kort med den samme blomst, men med to forskellige udtryk.

Andre eksempler

Stempelsættet fra Alternew som jeg har brugt, det har udover år, måned, uge, dage og dato, også en masse fine tekster. De er super anvendelige til at sætte på et kort. Her er et par eksempler på flere blomster kort.

Det var lidt om hvordan jeg har brugt Primas Watercolor Confection, og fik fire forskellige kort ud af det.

Enkelt og lidt anderledes, men rimlig nemt at gå til.

Hilsen Camilla

 

Skriv en kommentar