Vinterlandskab med Concord and 9th og ChibiTronics

Vinterlandskab med Concord and 9th og ChibiTronics

Ho Ho Ho Hobitik-venner!

Er der noget der kan give mig både grå hår og julelys i øjnene, så er det JULEN. Jeg både elsker jul og hader det en lille smule. Jeg er helt tosset med at hygge, lave små lækre projekter og glæde dem jeg holder af – men jeg er også en af de tosser der faktisk ikke rigtig fungerer når hjemmet er “rodet” af julepynt og min vante hverdag bliver alt for forstyrret.

Derfor er noget af det bedste jeg kan gøre for mig selv i julen at give mig hen til at lave små lækre projekter. Jeg elsker at glæde andre med hjemmelavede gaver hele måneden igennem og det bliver hvert år til både julekalendre og julekort.

I denne omgang vil jeg gerne vise jer hvordan jeg brugt Concord and 9th sættene Christmas Cottage Stamp Set og Cosy Christmas Stamp Set – begge med dies – til at skabe små, hurtige og virkelig lækre landskabskort.

 

Jeg har stanset landskabet ud i den tykke Neenah, for at give kortet stabilitet. På hver af diesne er der små takker så man kan se hvor man skal folde får at landskabet passer sammen. Jeg kender systemet fra tidligere, men første gang jeg selv skulle benytte det måtte jeg se en youtubevideo fra Concord and 9th (Tryk her for at se instruktioner på youtube) og jeg vil klart anbefale andre at gøre det samme. Systemet er ganske enkelt når man først har set det en gang, men det ser en smule intimiderende ud når man sidder med diesne.

Som detaljer på kortet har jeg brugt de medfølgende stempler og har heat embosset træerne med Ranger Green Tinsel embossing pulver. Teksten er heat embosset med Ranger Gold embossing pulver.

Rensdyr, fodaftryk og hyttens detaljer er stemplet med forskellige Distress inks.

Dette næste kort har jeg brugt fuldstændig samme diesæt til. Jeg har valgt ikke at stemple hverken træer eller hytte, så alt holdes i hvidt og det der skal have lov at tage opmærksomheden på dette kort er baggrunden, den store embossede tekst og ikke mindst at den lille hytte kan lyse når man trykker på sneen under den.

Baggrunden er lavet med Nuvo Shimmer Powder og Ranger Distress Resist Spray. Jeg har sprayet et hvidt stykke akvarel papir med Ranger distress resist spray, hvorefter jeg har penslet hele baggrunden med vand og drysset de monster fede Nuvo Shimmer powders på den våde baggrund for at skabe en flot galakse effekt. Der hvor Resist sprayen sidder kan man nu se hvide prikker, som er akvarelpapiret der kan ses gennem sprayen. Nuvo Shimmer Powder og vandfarve vil ikke sidde fast på resist prikkerne, og ligner nu et smukt snefald.

Jeg har stemplet “TRYK” fra Simple and Basic stempelsættet SBC030,

Inde bag de hvide paneler har jeg tilsluttet Chibi Tronics som er små bitte lysdioder, kobber tape og et lille knapcelle batteri. Måden hvorpå teknikken er samlet bag panelet gør at man ved at tilføre et let tryk på det forreste panel kan få lyset inde i den lille hytte til at virke. Jeg synes det er super hyggeligt at lege med de her ekstra effekter på kort.

Hav en dejlig dag kære venner, skulle I have spørgsmål til dette indlæg kan I smide en kommentar her under eller kontakte mig direkte på min instagram profil @StampsAreForever

Materialer jeg har brugt:

Skriv en kommentar