VIDEO: Copic farvelægning af Altenew Baby balloon

VIDEO: Copic farvelægning af Altenew Baby balloon

Halløj Hobitik-venner,

I dag har jeg fået lov at dele en lille farvelægningsvideo med jer. Jeg har længe haft et godt øje til Altenew Baby Balloon sættet, og nu har jeg endelig givet mig selv tid til at gå lidt mere i dybden med det. Jeg har til dette blogindlæg forberedt tre kort, hvoraf de to af dem er babykort og det sidste kan bruges til en hvilken som helst lejlighed.

Jeg vil på ingen måde påstå at jeg er ekspert inden for farvelægning, men jeg har samlet mig en del års erfaring med både maling og tusser på hobbyplan, i den forbindelse har jeg selvfølgelig gjort mig nogle erfaringer både med vandfarve tusser og alkohol markers. Alkohol markers er forholdsvis nye for mig, det er kun et par år siden jeg købte mine første billige modeller og faktisk ikke mere end et år siden at min mand investerede i Copic Ciao sæt A. Og siden da har Copic  stået fast på min krea-bord, og er blevet mine go-to når noget skal farvelægges.

Jeg håber I vil tage godt imod min video, det er første gang jeg optager mig selv. Så ikke alene var jeg rystende nervøs og bange for at der skulle blive for stille på vidoen (så jeg snakker som et vandfald) men teknikken drillede også en del. Min yngste søn foreslog at jeg slørede mine værste fejl med den klassiske *biiiip* lyd, men jeg har valgt at lade det hele forblive som det blev optaget. Der findes nemlig ingen mere autentisk Nadja, end den der snakker, ryster og er småforvirret.

Tak fordi I kiggede med, skulle der være nogen der har spørgsmål efter at have set videoen, så svarer jeg løbende på kommentarer til indlægget her og ellers er I velkommen til at finde mig på Instagram under profilnavnet StampsAreForever.

Smil fra Nadja

Grøn: G14, YG05, YG01
Gul: Y08, Y06, Y04
Orange: YR07, YR16, Y38
Rød: RV29, R24, R14
Pink: RV04, RV13, RV21
Lilla: FV2, V15, V12
Blå: B04, FBG2, B00

Og således blev det endelig kort

Og de to babykort

 

Til dette projekt er blandt andet brugt:

2 kommentarer til “VIDEO: Copic farvelægning af Altenew Baby balloon

  1. Så fine kort. Det kunne være dejlige med en video på, hvordan du laver babykortet. . Så man kan se hvordan du laver den fine blå og lyserøde baggrund

    • Sikke en god idé, det kriver jeg på listen over ting der skal laves her når ferien er slut og hverdagen får fat igen

Skriv en kommentar