Travellers Notebook-bølgen

Travellers Notebook-bølgen

Jeg er også faldet for hele Travellers Notebook-bølgen. Jeg kan godt lide, at have et sted til alle de billeder, der ikke bliver plads til i mit Project Life. Og så har jeg valgt, at mine Travellers Notebooks (TN) skal være fri for ”regler”. Her bruger jeg alt det, der ikke kommer i mit Project Life, som for eksempel pynt med engelsk tekst.  Det vil jeg nemlig ikke bruge i mit Project Life. Eneste ”regl” er, at det ikke må være for tykt. Og som I kan se på denne side, overholder jeg stort set ikke engang den regel! Her er nemlig brugt puffy stickers, og de er lidt tykke. 

Jeg har limet mine billeder på 3X4 Project Life kort fra Becky Higgins, for at give dem en slags ramme. Jeg har pyntet siden med washi tape og stempler. Jeg har lavet det, der kaldes ”ghost stamping” hvilket vil sige, at man stempler flere gange, uden at putte mere blæk på stemplet, så det bliver mindre og mindre tydeligt. Det ser så fint ud, syntes jeg.  Desuden har jeg brugt nogle emamel-agtige stjerner i hvidt og sølv fra Freckled Fawn og Puffy Stickers fra Prima.

Da jeg er kommet godt i gang med siden, og faktisk næsten er færdig, opdager jeg, at min titel er ”Counter Strike”, og at jeg også skriver om Counter Strike i min Journaling. Det er RIGTIGT TRÆLS, da det overhovedet ikke er ”Counter Strike” vi spiller, men ”Call of Duty”!!!! Da det er min TN, beslutter jeg mig for at sige pyt, og bare skrive ”-> Call of Duty!!!” neden under titlen, og så lade det være ved det. Det ved jeg, at jeg aldrig ville have gjort i nogen af mine andre projekter, og derfor er jeg så glad for min TN. Er der en fejl, så PYT! J Det er endnu en ting jeg skal have øvet mig i. Her gik det jo fint alligevel. 

Jeg håber med dette indlæg at have inspireret jer til at få lavet lidt scrapbooking, og ikke mindst til at sige pyt, hvis I kommer til at lave fejl. Det gør vi jo alle!!

 Mange hilsner Maria


Materialer:

             

Skriv en kommentar