Til og fra kort – Julekalender tags

Til og fra kort – Julekalender tags

Til og fra kort – Julekalender tags

I denne søde juletid med jule kalender og julegaver, er der brug for mange til og fra kort. De er nogle hyggelige små projekter, der fuldender gaven. Jeg skulle bruge nogle til en pakkekalender, som ikke var så julepyntet, men godt måtte være lidt “piget”. Til det brugte jeg nogle af mine Julie Nutting dukke stempler, uden at bruge hele dukken. Det blev det lidt sjove papir med undertøj i pink, og det mere neutrale med roser i grå nuancer, jeg brugte. Det kommer fra den samme JulieNutting/Prima blok i 6″ x 6″.

Tags

Jeg valgte at kortene skulle laves som tags. Her brugte jeg Tim Holtz tag dies, den lille og den mellem. De passede fint i størrelsen til både gave og stemplet.

Jeg stemplede på akvarel papir, da de skulle farvelægges med Zigclean color real brush tusser. Jeg stemplede kun hovederne på papiret, det gør taggen mere enkel og fin.

Derefter farvelagde jeg dem i forskellige farver med mine Zig tusser. Til ansigterne brugte jeg nr 69 og 71, nr 28 til kinder. Til håret 61, 65 og 66. Til tøjet brugte jeg 26 og 27, som de lyserøde farver. De grønne er nr 41, og de blågrønne er nr 33.

Efter de var farvelagt, klippede jeg dem ud, og limede dem på de enkelte tags. Jeg satte dem i bunden, så de minder lidt om små portræt billeder.

Pynten.

Da de skulle pyntes valgte jeg igen, at holde det enkelt og fint. Jeg fandt forskellige rester af blonder, som blev sat i de enkelte huller. Da de skulle bruges til en julekalender, stemplede jeg datoer på, som den ekstra f. Jeg brugte Versa Magic i farver, der passede til dukkernes tøj. Jeg stemplede flere gange det samme sted, for at få farven mere kraftig. Når jeg stempler, bruger jeg altid min Stamping Buddy Pro fra Nellie Snellen, det giver et flottere resultat.

Den tag der skal bruges den 24. December er lidt større. Med den størrelse er det muligt at tilføje en nissehue på dukkehovedet. Hvis man ikke har en nissehue die eller stempel, kan man tegne en og sætte på. Jeg valgte ikke at gøre det, da jeg ikke var helt tilfreds med mine hjemmelavet nissehuer.

De færdige tags er nu klar til, at blive sat på pakkerne til julekalenderen. De blev simple og fine som jeg ville have det.

Hvis de skulle bruges til en julegave, ville jeg stemple med et “God Jul” stempel istedet for dato stemplet. Og stemple eller skrive, “Til” og “Fra” på bagsiden.

Det var lidt inspiration til, hvordan man kan få brugt sine Julie Nutting dukkestempler på. Og mit bud på at lave enkle og fine “ikke julet” til og fra kort.

Camilla

     

 

 

 

 

 

Skriv en kommentar