Til og fra Julmærker

Til og fra Julmærker

Det var ikke længe før julen er her, og der skal jeg bruge til og fra mærker, jeg er begyndt i god tid, så det ikke at blive for presse op til jul hvor der gerne skulle blive tid til hygge med min familien.

Gavemærker

Jeg havde nogle gavemærker med print fra gel press som min søn havde lavet, og jeg fandt blandt andet dette fin rødlig print, som passer perfekt til jul, han havde lavet, mens han havde sin helt egen fest mens han lavede det i sommer, skønt at se hans begejstring mens han lavede forskellig print 🙂

 

Gel Press

 

 

Jeg standes ud i  lidt forskelligt papir også for at få lidt flere tags, jeg brugt Sizzix Thinlits – Gift Tags til til og fra gavemærker,

de har en fin størrelse til gavemærker.

Gavemærker

Herefter valgte jeg at stemple forsiden med små fin jul stempler fra Tim Holtz CMS355 et super fint julestempel med en del fine juletekster også.

Jeg valgte emboss dem med Ranger ebossing powder princess gold super flot nu her til jul.

 

Tak fordi du kiggede med 🙂 Lene

 

Her er hvad jeg har brugt for at lave disse til og fra gavemærker:

662423Gel Press

Skriv en kommentar