Til den lille ny…

Til den lille ny…

Crealies laver rigtig gode die’s til fremstilling af de skønneste små gaveæsker. Og denne gang har jeg lavet en sød lille “sutteflaske” til babyshower eller barselsgave. Det kan også være en lille ting til den lille ny, eller lidt sødt til den nybagte mor. Æskens færdige mål er ca. 12x5x5cm og kan sagtens indeholde et par små hjemmestrikkede sokker eller lignende.

 

Jeg har brugt kvistkarton til selve æsken som skæres fire gange til sider samt 2 gange til bund og top. Til beklædning er det lysrosa Bazzil som baggrund/ramme og det lækre Prima papir “Heaven Sent 2 Collection” Stitched With Love og Sweat Little Thing.. Jeg sværter kun kanterne ganske let. Den ene side har jeg lavet med “vindue” så der er et lille kig til indholdet i æsken.

 

Rammen er skåret af de medfølgende dies og ruden er lavet af et stykke overhead-folie som jeg bare limer med dobbeltklæbende på den indvendige side af æsken for at få den største klæbeflade.

 

2 sider klippes til i toppen, og der sættet dobbeltklæbende på som vist på billedet, de fire sider sættes sammen og beklædes inden den limes sammen til æske. Til slut limes bunden fast og toppen hæftes kun på en side, da den jo skal kunne åbnes :-).

 

 

Til slut har jeg pyntet lidt på alle sider.. Blomster, Charm i snor, smågrene og halvperler..

 

Jeg håber I har fået lyst til at gå i gang.

Med venlig hilsen Helene


Materialer:

Små rester mørk Kvistkarton til grene, cerise til sløjferne.

 

 

2 kommentarer til “Til den lille ny…

    • Hej Karina
      Hvis du klikker på billederne nederst på siden kommer du ind på webshppen og kan se prisen på de forskellig ting der er brugt.

      Vh Hobitik

Skriv en kommentar