Til Cool Cash eller et fint lille smykke.

Til Cool Cash eller et fint lille smykke.

Den fineste æske til Cool Cash eller et lille smykke.

I dag vil jeg vise en lille gave æske. Den er så fin og anvendelig til små gaver og penge. Jeg har lavet æskerne som et alternativ til “Kuverten” når ønskeseddelen lyder på Cool Cash eller et fint lille smykke.

De valgte materialer “Matcher” den serie af Studenterkort jeg lavede for nogen tid siden, og der var lidt fine rester som passende kunne bruges til æskerne.

Basis Bazzil karton i farverne hvid, mørk rød, kobbolt blå, marine blå og sort. Desuden mørk kvist karton og en lille rest vellum.

Sådan har jeg gjort!

Æskerne:

Æskerne er lavet med denne die fra 4Encrap, der skal bruges 2 dele til hver æske. Delene foldes efter markeringerne og limes sammen. Når du samler vil du opdage, at der er en “flab” for meget på siden af æsken, jeg kan ikke se i hvilken sammenhæng den skal bruges, så jeg klipper den bare af.

Fra udstansningerne til shaker-vinduet i Studenter-kortene har jeg disse cirkler til overs. Dem bruger jeg som pynt oven på æsken sammen med Den lille Studenterhue fra Dixi Craft og en lille banner fra Boite pop corn fra 4Enscrap. Teksten har jeg lavet på computer. Den sidste pynt kan være små bling eller som her lidt stjerner og dots i koordinerede farver.

Det lille kort inden i:

Til at skrive en lille hilsen på, eller hæfte en pengeseddel i, har jeg i mørk kvistkarton lavet et lille dobbeltkort, som passer præsis ned i æsken.. selvfølgelig med dette tilbehørs die-sæt Hexa labels & Co.

På billederne har jeg forsøgt at vise, hvordan jeg placerer dien med den ene skærekant ud over folden. Dernæst folder jeg mit kvistkarton i scorlinjen igen og standser ud. På denne måde får jeg et kort som kan åbnes og sættes bånd i til at holde en foldet pengeseddel. I højre side har jeg sat et hvidt cut til at skrive på. Det er en lille smule mindre end kortet og fra samme die-sæt.

Pynten:

Her kan du se hvordan jeg har pyntet. Oven på æskerne med studenterhuen. I låget på æskerne med bogstavsbetegnelsen for hvad studenten har læst. De små kort med bånd, årstal, fjer og småpynt.

Et lille kig ned i alle æskerne. Lidt sammen krøllet silkepapir løfter det lille kort og giver et mere færdigt indtryk.

Den klassiske røde hue. Mønsterpapiret under huen er fundet i blokken Beary Cute fra Marianne Design. Jeg har gentaget de små farvede pletter som pynt på både æske og kort.

Den kobbolt blå til Handelsstudenten. Her har æske og kanter fået lidt sværte med Distress Old Paper. Også her er cirklen under huen et ark af Beary Cute blokken fra Marianne Design. Den er udstandset med en die fra Popcorn Box fra 4Enscrap. De små stjerner er fra gemmerne.

Den marineblå er HTX-Studenten. Her kan du se hvordan pengeseddelen blot ligger under båndet. Den runde er igen en rest fra Shakerkortene, papiret er bagsiden af Felicita Design Papir – konfirmand.

Andre muligheder:

Selv om de viste eksembler er til Studenterne, kan de små æsker jo pyntes til alle lejligheder, hvor gaven enten ikke fylder ret meget eller er penge… en sammenfoldet seddel eller en stak 20’ere.

Helt alternativt kunne den også fungere som bordkort, en kuvertgave med slik eller en sang i.

Grønne blade her, blomster her, Jordbær her. Fotoapperat er fra gemmerne.

Jeg håber I har fået lidt nye ideer og lyst til at lege ved scrabbordet! Husk nu at det er din fantasi og DIG der bestemmer hvad der er smukt i dag.

Sommerhilsner fra

Helene

 

 

Skriv en kommentar