Tema: Sommer – Tags

Tema: Sommer – Tags

Tags

Jeg startede med at skære tags’en (656938) ud med min Big Shot ( Man kan også bare købe tagsene færdige). Herefter valgte jeg at “flosse” kanterne på tags’en, da det giver et unikt og vintage look. Så skar jeg HoneyComben ud, som er den der ligger i siden. Jeg tog nogle af cuberne og “puttede” dem tilbage igen, både med forsiden og bagsiden op ad.
Blomsterne er skåret ud i 2 forskellige farver blåt papir fra Maja Design, den tredje blomst er skåret ud i papir af “sølv”. Papiret til glasset og sløjfe er fra Maja Design.
Ordet “Moments” øverst på tags’en er en die fra Tim Holtz. Jeg limede den på et blåt stykke papir fra Maja design. Jeg skar det til og monterede det på kortet.
Til sidst limede jeg forskellige steder på tagsen og dryssede glasglitter oven på.
Sif Thulstrup

 

Skriv en kommentar