Tema: Bryllup – et Shaker Card

Tema: Bryllup – et Shaker Card

Hejsa igen allesammen
Denne gang er jeg i bryllupshumør…
Jeg har valgt en dies fra Marianne design. Jeg standser et glas ud i papir. Derefter lægger jeg et stykke klar plastik hen over glasset, som et slags vindue. Jeg limer det fast på bagsiden.

Herefter sætter jeg foamtape på den del af glasset, som skal fungere som Shaker kort. Jeg kommer glas glitter i.  Du kan også bruge små perler.

Jeg limer et stykke hvidt karton på bagsiden så det holder på det hele.

Jeg har valgt et stykke designerpapir til at pynte med og standset et glas mere ud i sort glimmerkarton… Af dies har jeg brugt Craft & You weddingrings (Marianne Design har også lavet ringe som kunne bruges) og ordet “bryllup” fra Dan dies. Jeg har pyntet med lidt snor og lidt perler.

Håber det har give inspiration om mod på at lave et Shaker kort.

Mange kreative hilsner
Christina Sørensen

Skriv en kommentar