Tag lavet af rester – 1

Tag lavet af rester – 1

1. Jeg fandt mine rester, klipset dem sammen med min hæftepistol. 2. Jeg fandt min die, stansede den ud og lagde derefter min die på mit billede motiv fra Dixi Craft. 3. Jeg brugte mit værktøj som er en syl/ spidst nål i den ene ende og en skovl flad i den anden ende , jeg brugte spidsen til at ridse min ovale motiv op, 4.  jeg klipper mit motiv ud efter den ridset linie, jeg påfører dobbelt klæbepuder.

5. jeg havde nogle udstansninger liggende fra andre orojekter jeg ikke havde fået brugt , jeg tager og klipper den ud. 6. jeg limer mine udstanset rammer fast på mit tag med bogbinderlim. 7. jeg har fundet en klokke motiv dom jeg har tidligere Quillede med guilling strimler , jeg limer det fast til mit tag med bogbinderlim , (bogbinderlim er stærkt og holder godt , det ses ikke når det er tørret op) 8. jeg stanse nogle god jul ud i guld og klipper/ stanser en lille cirkel ud.

9. jeg limer min cirkel på tagget og sætter god jul på os. 10.  jeg har fundet nogle små grantræer i træ , jeg sværter dem med lidt brun sværte , jeg klister dem på med bogbinderlim. 11.  jeg klipper mit tag ud i den størrelse jeg ønsker her bruger jeg Kvist karton, sværter lidt på siden med brun og sætter bast på foroven. 12.  jeg påfører dobbelt flad tape på mit tag, således jeg kan lime mine dele fast til tagget .

Mette Jannie


 

Skriv en kommentar