Slikkepind af kræmmerhuse

Slikkepind af kræmmerhuse

Søde slikkepinde som kan bruges fx. til en børnefødselsdag som pynt på bordene. Eller som kort, da man kan lave skrivefelt bag på.

Skær 10 firkanter ud i målene 7 x 7 cm. Jeg har brugt PION serie nr PD8611.

Fold alle 10 firkanter som små kræmmerhuse.

Skær en cirkel, det er ikke vigtigt hvilken størrelse, bare den ikke går ud over kanten på kræmmerhusene. Derefter limer jeg kræmmerhusene på, side om side.

Nu finder jeg pinden frem som jeg limer på, mellem to af kræmmerhusene. Motivet i midten kan fx. været fra et sødt stempel, eller du kan gøre som her.  Jeg har brugt et af billederne fra PION serie nr. PD1625 . Har så sværtet kanterne med Distress Ink – festive berries. Jeg standser en lidt større cirkel ud, som jeg limer bag på bamsebilledet.

Til pyntning har jeg brugt nogle blomster, lidt blingbling, lidt bånd samt perlekæde. Teksten er taget fra Tim Holzt idea-ology.

Her ser i så det færdige resultat.

Håber i har haft fornøjelse af min tut

God scrap dag til jer alle

Ditte Mikkelsen

 

Skriv en kommentar