Skønne babykort med stempler fra franske 4enScrap

Skønne babykort med stempler fra franske 4enScrap

Hej Hobitik-venner,

I dag har jeg hygget mig med at lave babykort med de skønne babystempler i 4enScrap sættet Child Birth Stuffed Toys, set nr. 171. Da jeg ikke som sådan havde noget at bruge babykort til da jeg udvalgte mig dette sæt udelukkende på grund af nuttethedsfaktoren, så har jeg valgt at lave kort i både lyserød og lyseblå og håbe på at der snart kommer nye medlemmer i vennekredsen.

Jeg har valgt at lave meget simple kort i CAS (Clean and Simple) stilen. Selve baggrunden består af et stykke akvarel papir, udstanset med en rektangel die fra Simple and Basics. Baggrunden er tilfældigt farvelagt med en blanding af Distress reInk og vand, jeg har benyttet selve re-ink farven og fortyndet den kraftigt for at opnår den klare babyblå og lyserøde farve.

Herefter har jeg brugt en Tim Holtz Mini stencil og lagt et ganske tyndt lag Distress Oxide på gennem den.

Selve motiverne er farvelagt med Copic Markers

Til de lyserøde har jeg benyttet kombinationen RV13, RV2 og RV 10.
Til de lyseblå har jeg benyttet kombinationen B04, FBG2 og B00.

For at give ekstra dybde i skyggerne har jeg brugt en mørkere pink/blå farveblyant i kanterne på motivet.

Bjørnen er farvelagt med kombinationen E29, E39 og E15.
Sut og sutteflaske har kombinationen YR20 og E000.

Teksten på kortene er lavet med Concord and 9th diesættet doublecut alphabet dies, på det ene kort har jeg brugt yderdelen og på det andet det inderste.

Det var fire hurtige kort fra mig i dag. Har i spørgsmål eller kommentarer til dagens blogindlæg er I velkommen til at kommentere direkte her på bloggen eller kontakte mig på Instagram @StampsAreForever

Smil fra Nadja

Til dette projekt er blandt andet brugt:

Skriv en kommentar