Shakerkort – herregodt!

Shakerkort – herregodt!

Shakerkort med double slider

Det, som jeg bliver udfordret mest med – er herrekort. Jeg ville gerne lave et kort, som ikke behøver yderligere indpakning, og vil indeholde en lille lomme til pengegave. Temaet skulle være “cykel”. Jeg startede med en lille æske i sort karton, og gjorde den klar til en double slider. Da kortet er til en “herre”, har jeg valgt papir fra Fab Scrap Wild Ride, som passer perfekt til opgaven. For at tilføje en ekstra dimension, har jeg valgt at bruge modeling paste med forskellige stencils og drysse embossing pulver i guld og bronze og køre varmluftspistol hen over.

Gothriftycrafter herrekort shakerkort double slider push-pull card

Kortet blev pyntet med shaker cirkler i sort karton. Indeni har jeg lagt forskellige metaldele og pailletter – men der er oftest ingen grænser for, hvad man kan bruge af fyld. Man skal bare sikre, at fyldet kan frit bevæge sig i en shaker. Yderligere, har jeg lagt  modeling paste igen på, for at skabe en sammenhørlighed i elementer. De nederste tandjul er udstanset af sort karton og embosset med bronzepulver. Chipboard har ligeledes fået en omgang af foskellige embossing pulver.

Gothriftycrafter herrekort shakerkort double slider push-pull card

Da dette shaker kort er lavet som en double slider, kommer der to tags op. Til den ene har jeg skåret et billede af en cykel ud, fra det samme stykke designpapir, som var blevet brugt til forsiden. På den anden tag er der plads til at skrive en kort lykkeønske. På bagsiden af den øverste tag med cyklen har jeg limet et minikuvert til pengegave. Holderen til snoren er lavet af to halvcirkler, limet sammen på begge sider.

Gothriftycrafter herrekort shakerkort double slider push-pull card

 

Her er der også en kort video, hvor man kan se kortet “in action”.

Tak for kigget, med venlig hilsen,

Nataliya

 

Materialer:

Skriv en kommentar