Project Life, uge 9

Project Life, uge 9

Jeg er i gang med Project Life igen efter en pause.

Det kan godt være lidt svært at komme ind i rytmen igen, og derfor har jeg valgt, at starte ud med meget få ting. Jeg har på dette opslag kun brugt en papirblok 6X6, og et stempelsæt med bogstaver. Det er det hele, og det gjorde det meget overskueligt at komme i gang. Man drukner let i pynt og tilbehør når man prøver at komme i gang, og så mister jeg overblikket, hvilket kan gøre, at mine sider bliver rodede, og jeg ikke er tilfreds med dem. Disse sider blev rigtigt gode. Desuden er jeg meget bagefter med Project Life. (Det er uge 9! Jeg er i gang med) så det er kun en fordel, hvis det går lidt stærkt.

 

 

 

 

 

 

Jeg har klippet en del af motiverne i blokken ud, og brugt dem på mine kort, for at få lidt pynt. Det er let at gøre, og det bedste er, at det altid passer i farven til resten. Her har jeg klippet vanterne ud. Der var en tilhørende tekst, som jeg ikke ville have med. Jeg har sat det på med skumtape, for at få lidt dimension på.

 

 

 

 

 

 

Her er et par kort jeg har lavet som “fyld”. Det er meget sjældent jeg har plads til den slags, da jeg for det meste har ALT for mange billeder, men jeg kan rigtigt godt lide de her fyld-kort, da de giver mulighed for at pynte klidt ekstra, og de giver ro på opslaget. Jeg håber jeg kan have flere af den slags på mine fremtidige sider.

 

 

 

 

 

 

 

Jeg elsker farverne på dette opslag. Og jeg valgte blokken fordi jeg godt kunne lide farverne. Det er utroligt nemt at få et flot, enkelt og sammenhængende opslag hvis man vælger en blok, og holder sig til den. Det fungerer også fint med sættene fra Becky Higgens, de er også farvekoordinerede.

Detvar alt for denne gang. Som sagt, har jeg ikke brugt ret meget til dette opslag, så det er ikke dyrt at komme i gang med Project Life, hvis man tror det er noget man har lyst til at kaste sig ud i.

Mange hilsner Maria

 

 

 

Skriv en kommentar