Project Life på uge basis

Project Life på uge basis

Jeg laver Project Life på uge basis. Jeg havde håbet, at jeg ville være nogenlunde up to date inden december, men desværre er jeg meget langt fra. Det gør mig nu ikke så meget, da jeg syntes det er hyggeligt at lave, og jeg plejer at kunne huske historierne nogenlunde. Der går selvfølgelig nogle detaljer tabt, men det er fint nok for mig.

Denne gang er det uge 43 jeg vil dele med jer. Som I nok kan se, er der altid vildt mange hundebilleder i mit Project Life. Min familie HADER at blive fotograferet, så det er ikke altid jeg får sneget billeder af dem ind, men det lykkes trods alt en gang imellem. Så er de ofte ved noget og har enten ikke opdaget jeg tager et billede, eller de har hænderne fulde, og kan ikke gøre noget for at undgå det! 

De ting jeg har brugt denne gang, er simpelthen alt muligt fra mine skuffer. Jeg har egentligt så meget, at jeg ikke burde køb nyt de næste 3 år. Men det ved vi jo alle sammen ikke kommer til at ske. Der kommer altid så mange nye smukke ting, som man bare MÅ eje og bruge. Men jeg prøver at få brugt så mange ”gamle” ting som muligt.  Og her er Project Life genialt. Man kan bruge papirrester, små pynteting, alle sine Project Life kort, selv dem man ikke bryder sig om, det dækker man bare. Og WASHI! Jeg har uanede mængder af washi. Og det er rigtigt godt til Project Life.

Jeg har taget billeder af begge sider i min uge. Og så har jeg taget et par nærbilleder af 3 af kortene, så er det nemmere at se, hvad der sker derpå. Denne gange er det Becky Higgens Project Life kort jeg har brugt. Bogstavark, Kortpynt, Flairs, labels og diverse ældre pynt. Jeg håber I føler jer inspireret til selv at være lidt kreative. 

God dag 

MariaSkriv en kommentar