Prima flydende vandfarve og Altenew 3D blomster

Prima flydende vandfarve og Altenew 3D blomster

Hej Hobitik-venner,

De som kender mig ved at jeg elsker alt der har med farve, maling og den slags at gøre. Derfor var jeg som en lille pige i en slik butik da Lene viste mig at hun nu har de skønne Prima concentrated watercolor i butikken. Jeg har derfor valgt at lave dette blogindlæg med en blanding af de nye farver, Gansai Tambi Starry Colors og Altenew 3D blomster dies.

Jeg satte både min mand og min yngste søn på 11 år i stævne en søndag eftermiddag, og her valgte vi at gå i gang med pensler, farver og en masse akvarel papir. Jeg ønskede at opnå en række af forskellige baggrunde, og vi har hver vores kompetencer.

Sønnen har en evne til at turde springe ud i nyt, uden at lade sig begrænse af hvad der passer sammen, hvad man kan og hvad man ikke kan indenfor blanding af farver. Han fik nogle virkelig gode resultater ved at pensle baggrundene med rent vand hvorefter han har dryppet vandfarven direkte på det våde papir med den medfølgende pipette i Prima vandfarverne. På nogle af dem har han drysset med salt og på andre har han ladet tilfældighederne råde.

Min mand har nogle ret vilde evner med stencils, og det lykkedes ham at lave nogle vanvittig fede baggrunde ved at tape en stencil fast på baggrunden og pensle det hele med rent vand. Herefter fjernede han stencil, og dryppede farve ned i de små pytter af vand der lå tilbage på baggrundene.

Og jeg elsker at smatte. Så jeg gav den gas med pensler og de rene vandfarver. Nogle blandede jeg op med vand og andre lod jeg være koncentreret. Herefter har jeg duppet, slasket og sprøjtet ud over mine baggrunde.

 

Jeg har en dejlig stor bunke af smukke baggrunde nu. Jeg elsker at have den slags liggende så jeg ret hurtigt kan lave et kort til enhver lejlighed. Hvem har ikke oplevet at blive spurgt om man kan lave et kort der skal bruges allerede samme dag. Til de situationer er kombinationen af simple baggrunde og blomsterne lavet med Altenew 3D blomster diesne helt fantastiske.

På kortet herunder har jeg valgt at lave alt på kortet klar, undtagen en tekst. Den venter jeg med, sådan at jeg har et kort jeg kan gøre klar i løbet af fem minutter ved bare at finde et stempel og tilføje tekst næste gang jeg bliver spurgt om jeg kan klare et hurtigt kort.

 

På kortene herunder har jeg skåret blomster i forskellige farver, dem har jeg liggende i en lille æske sådan at jeg har både blomster og blade klar til et hurtigt kort.
– Og prøv lige at lægge mærke til hvor smuk guldfarven er, tydelig og skinnende. Jeg er helt tosset med guld og sølv farverne fra Gansai Tambi.

Og til slut et meget simpelt kort, men stadig utrolig fint i alt sin enkelthed.

 

Er man til vandfarver og splattede baggrunde, så skal man helt sikkert gøre sig selv den tjeneste at prøve kræfter med disse. Farverne er virkelig smukke, rækker langt og er meget pigmenteret. Jeg har læst mig frem til at farverne skulle være lysfaste og kunne holde nærmest uendeligt, om det gør sig gældende for mine forsøg her, det kan jeg desværre ikke fortælle endnu, haha.

Som en lille bonus kommer her et kort hvor baggrunden er lavet med Nuvo Shimmer Powder, men ellers lavet fuldstændig på samme måde som disse. Og igen, er man til farve, leg, splat, maling og sjov – Så skal man virkelig også prøve kræfter med Nuvo Shimmer powder. Det er sjov med sjov på. Kinderæg for voksne, som jeg plejer at sige!

Skulle nogen have spørgsmål til dette blogindlæg, så kan I fange mig i en kommentar her på bloggen eller ved at kontakte mig direkte på min instagram profil @stampsareforever

Smil fra Nadja

Materialer benyttet i dette indlæg:

Skriv en kommentar