Mit første forsøg med mix media

Mit første forsøg med mix media

Mit første forsøg med mix media.

Jeg har altid været fascineret af mix media, de forskellige produkter og alle de mange inspirerende videoer på internettet om emnet. Nu fik jeg endelig tid til at prøve det og mit første forsøg skulle være på en side i en Prima Mix media Bog. Jeg blev lynhurtig grebet af det og den ene ide efter den anden dukkede op mens jeg arbejdede på denne side. 🙂

Det første jeg gjorde var at blande Prima Heavy Gesso White med Prima Artisan Powder French Blue, derefter spartlede jeg det ud, så det blev jævn fordelt og dækkede hele siden. Jeg havde ikke blandet helt nok fra start, så det sidste måtte jeg fortynde med vand så der var nok til hele siden.

Da det var tørret helt op, stemplede jeg med  Tim Holtz Ledger Script, et tekst stempel for at give baggrunden liv og dybde.

 

 

 

 

 

Den ene ide tog hurtig den anden 🙂

Jeg prøvede mig lidt frem med at tegne nogle bobler med Hvid Posca tus, tænkte at baggrunden passede perfekt til et undervands tema. Herefter brugte jeg stempler fra Tim Holtz Sea Life, de to planter stemplede jeg direkte på siden og embossede med  Ranger Embossing Powder Aqua Tinsel og Gold Tinsel. De tre søheste stemplede jeg på Water Color Paper.

Herefter sværtede jeg søhestene med Distress Oxide i farverne  Peacock FeathersPicked Raspberry og Carved Pumpkin. Da de var tørret helt op kom jeg Glossy Accents ovenpå, for at få dem til at stå lidt mere frem.

Fra det franske 4enscrap, fandt jeg et par Die’s 4EN-037, 4EN-159 som jeg syntes passede perfekt til mit undervands tema. Jeg standsede også dem ud i Water Color Paper og malede dem med Arylic Paint fra Prima.

Jeg limede delene fast og tegnede herefter rundt om det store blad med en sort Posca tus, for at give et synsmæssigt løft fra baggrunden og mere fornemmelse af dybde.

Teksten er også skrevet med sort Posca.

Som afslutning lagde jeg en let sort streg rundt langs kanterne af siden.

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg håber mit indlæg har givet jer lyst til at lege lidt med Mixed Media. Hvis du ikke har prøvet det før, vil jeg da lige til slut nævne at vores dygtige designer Maria afholder kursus for begyndere torsdag den 17. maj. Materialer er inkluderet i prisen, der er plads til 8 deltagere og det hele foregår i Butikken fra kl. 18.00-21.00. Mere info

Venlig hilsen og rigtig god fornøjelse

Lene

 

 

 

Skriv en kommentar