Mini Landsby

Mini Landsby

Denne gang har jeg lavet en lille landsby med Dies fra Tim Holtz, “Village Manor”. Til byen har jeg brugt de to grundhuse: “kirketårnet” og “halloween” huset. Jeg har også brugt lidt fra “slik” huset og noget fra “have” sættet. Der ud over har jeg brugt hvid karton og Prima papir. På tagene og skorstene har jeg brugt rigtig meget glossie og drysset glimmer på.

Træet midt i gården er tørret grene fra haven. Det grønne er kunst græs, (det samme som man bruger når man bygger modeltog).

Gårdspladsen er lavet af chipboard i forskellige størrelser så det ligner en gammel gårdsplads. Derefter har jeg malet dem med hvid gesso. For at få det slidte look har jeg malet med sort og brun og grå. Når jeg har det ønskede look og det er tørt, blander jeg hvid farve med lidt vand så det bliver mere gennemsigtigt. Jeg tørre farven lidt af her og der. Nu ligner det rigtige fliser.

Hvis I har spørgsmål til hvordan jeg gør må i endelig skrive til mig.;-)

Ditte Mikkelsen


  

 

 

3 kommentarer til “Mini Landsby

  1. Hold nu op hvor er det bare flot lavet. Jeg er helt vild med det projekt, og har selv villet igang med noget lignende, men har ikke kunnet finde ud af, hvor man får det græs fra, men måske du vil hjælpe med det, og i hvert fald, hvad det faktisk hedder?

Skriv en kommentar