Mere Alcohol Ink… brug det hele!

Mere Alcohol Ink… brug det hele!

Brug også dem du ikke er så vild med.

Som lovet i sidste indlæg, vil jeg vise lidt flere kort med forskellige Alcohol ink baggrunde.

Når man leger med noget som er nyt eller uvandt for én, er det ikke en selvfølge at alle resultater fra starten falder lige heldigt ud. Men i dag får I lov at kigge med på nogle af mine mindre heldige baggrunde, og hvordan jeg har udfordret mig selv til at bruge dem alligevel.

En Skjorte til drengene på konfirmationsdagen.

Her har jeg valgt en baggrund lavet på fotopapir, hvor ink’en ikke flyder så meget ud. De olivenbrune pletter ledte mine tanker hen på oliepletter og videre til unge mænd som hellere vil lege med olie og tandhjul end tænke på hvide skjorter og konfirmations pynt.

 

Det fine konfirmationsstempel med forskellige figurer og nogle fede tekster fra Felicita og den flotte hvide skjorte målretter kortet til Den store dag. Tandhjulene her i messingfarvet metal gør det lidt råt og  passer bare perfekt til “olie-pletterne” synes jeg.

Konfirmationskort til ham der hellere vil rode med olie og tandhjul, end ha’ skjorte og slips på!

 

“Splat” med Ink kan også være feminint!

Denne her var meget meget tæt på at havne i skraldespanden, men overlevede alligevel af én eller anden grund. Farverne var blot lidt ink der sad tilbage på en akrylklods. Jeg sprøjtede lidt Isopropyl alkohol på for at rense den og samlede farven op med et stykke fotopapir mens jeg tænkte “gad vide hvad der kommer ud af det?”

Jeg har skåret det ud, 1 cm mindre end et alm A6 kort, både i længde og bredde. Stemplet en god tekst og embosset på et stykke vellum, der lige bliver hæftet fast på bagsiden. Sat et stykke rosa bag ved så det laver tittekant og til sidst monteret det hele på et sort kort.

 

Den søde doily er fra crealies og en lille ynglings ting. Til sidst har jeg pyntet af med små hjerter i turkis, pailletter, micro bling og hjerterne fik et lag glossy. Jeg er rigtig glad for at den ikke røg i skraldespanden… for dem skal jeg da ha lavet nogle flere af.

Fuld knald på farverne.

Til allersidst et par vældig farverige eksempler på at det hele kan bruges…

Farverne er meget intense her så jeg lavede denne baggrund til to helt enkle kort på 10,5 x 7,5 cm. Lille sort tittekant under, derefter monteret på hvid base. Teksten er monteret på puder for at give lidt dybde.  Fine til den lille hilsen.

Tak fordi I kiggede med. Husk at det ikke altid behøver at se så perfekt ud ved første øjekast, nogle gange kommer der ganske uventede resultater når man giver tingene en ekstra chance – det være sig både i den kreative hule, men også ude i “virkeligheden”!

Ønsker jer de herligste stunder ved scrapbordet.

Glade hilsner fra Helene. 

 

Materialer:

                  

Skriv en kommentar