LO – Min Husky-blanding Agnes

LO – Min Husky-blanding Agnes

Jeg er kommet godt i gang med at lave Layouts, så dem får I nok en del af fra min side. Jeg er blevet så glad for denne helt old-school måde at lave scrapbooking på. Denne gang er det endnu et hundebillede. Min Husky-blanding Agnes er utroligt fotogen (syntes jeg! J), så hun må ofte stå for skud. 

Jeg vil gerne øve mig i lag-på-lag teknik, da jeg syntes det er vildt flot. Når andre laver det! Men øvelse gør vel mester, så nu har jeg kastet mig ud i det.

Agnes’ farve er lilla. Hun har lilla sele, halsbånd, line etc. så der skulle være lille på siden. Jeg fandt en masse papirrester jeg syntes passede, og gik i gang. Noget af papiret blev til lag bag ved billedet, og noget punchede jeg hjerter ud af, som jeg ”strøede” rundt på siden. Jeg prøvede at holde det i et skråt design. Jeg klippede også et lille lilla banner. Nogle af resterne var bare lange strimler, dem samlede jeg i den ene side til en stribe. Det har været lidt af en udfordring at lave et asymmetrisk Layout, men det er endnu en ting jeg gerne vil øve mig i. Jeg har en punch der kan lave notesbog-ryg-mønster. Den er jeg VILD med, så den bliver brugt meget.

Her har jeg brugt den til det blå-og-hvid-stribede papir. Jeg har brugt sort/hvid washitape, enameldots, pile og en enkelt sort papirklip. Desuden har jeg brugt Heidi Swapp color shine i sort til splats, Rub-ons fra Tim Holtz til lidt pynt og interesse, og tal og bogstaver i skum.

 Jeg håber at I er blevet inspireret til selv at kaste jer ud i lidt scrapbooking.

 Mange hilsner Maria


 

Skriv en kommentar