Leg med Happy Planner stickers

Leg med Happy Planner stickers

Stickers

Denne gang vil jeg vise hvordan jeg har brugt stickers til Classic,og leget med dem i min Classic (som har lodrette felter) og i min mini. Det kunne lige så vel have været stickers til en Big jeg havde brugt, princippet er det samme. Et lille tip: man kan få mange af de samme stickers hæfter både til Classic og til Big, dem til Big er så større så de passer i felterne heri. Det står på hæftet hvilken størrelse planner de passer til. Jeg blander mine, og gør det rigtig meget i min mini. Den skal skal nogle gange have lidt “hurtigt” pynt, og være klar til brug (den er jo fast i tasken), og da er det nemt medet par stickers og en strimmel washi, og wupti!

Classic

Denne gang startede jeg med min classic. Jeg stemplede først Julie Nutting stemplet med Versa Magic i weekend kolonnen. Syntes hun blev så fin på den grønne baggrund. Oftest laver jeg dukkerne ( de er lidt mine favoritter) hvor jeg klipper tøjet ud af rest papir, og farvelægger dukkens hud med tusch eller farveblyant. Men jeg syntes det gav et lettere layout, at stemple direkte på siden. Her ville jeg gerne have at det var de stickers jeg skulle bruge at de blev fremhævet, samtidig med at siden ikke skulle virke for tung. Man kan altid tilføje lidt mere, efter div. aftaler er skrevet i.

Derefter fandt jeg stickers i hæftet der passede til den grønne farve, og satte dem der hvor jeg nu syntes de skulle være. En enkel ”to do” blev sat på i midten, så dette felt kunne bruges til aftaler i ugen på begge sider. Det  giver også en balance på siderne at have den i midten. Skal det være lidt mere vildt, skal der flere “to do” stickers. ( De kan sidde både oppe og nede, evt delt ind som morgen eftermiddag og aften.) Til sidst lagde jeg en strimmel guld washi, for lige at “løfte” siden lidt. Jeg lod en del plads være til at skrive på denne gang, da jeg vidste ugen bød på mange aftaler.

Mini

I min Mini startede jeg med washi. Der skal skrives mange aftaler i Minien, så meget af pynten ligger i washien og  med få store stickers. Jeg tog den prikkede washi og satte på hele vejen rundt, på nær der hvor papiret er farvet. Og derefter to omgange af den lyserøde (nogle steder) for at dække. Jeg lod toppen stå åben og lys. Derefter fandt jeg stickers der passede i farven til feltet med citatet i nederste højre hjørne. De blev sat lidt hist og pist, så det passede med hvilke dage jeg skulle skrive meget eller lidt i.

Jeg satte nogle ”to do” stickers på, og nogle enkelte store til at bryde linjerne. Min Mini er udateret, så datoerne og uge nr. blev skrevet med en sort pen (nogle gange stempler jeg det). Det er vigtigt at vælge en pen der ikke går igennem papiret, det ser nemlig ikke godt ud. Noget der ser godt ud er, at skrive med mange forskellige farver. Jeg skriver altid datoerne med sort, men kan godt lide at give siden lidt ekstra pang, ved at skrive nogle aftaler med farve når jeg pynter siden. Med mig har jeg så fast en sort pen, til at notere de løbende aftaler der kommer.

Ved “Notes” feltet har jeg valgt altid have vores madplan for ugen. Det gør det nemt og overskueligt, både med indkøb og det der skal op af fryseren.

 

Det her var en af de mange måder man kan pynte sin Happy planner på. Man kan bruge et hvilket som helst stempel med tekst eller motiv. Du vælger selv, for du laver det til dig selv. Og er du ikke helt tilfreds med resultatet, er der altid en “ny uge ” at lave et nyt layout i og “på”.

God fornøjelse Camilla

 

Skriv en kommentar