Leg med Alcohol Ink, på min måde.

Leg med Alcohol Ink, på min måde.

Konfirmationskort med Ink, stencil og Glimmer Paste!

Jeg har været så heldig at være med, både til Scrap i Ejsing og til Convention i Middelfart. Til begge messer har jeg lavet Make&take med Alcohol Ink og den nye lækre Glimmer Paste fra Nuvo.

Der er så mange teknikker og måder at bruge Alcohol Ink på, masser af videoer på de sociale medier og Youtube, samt billeder på Instagram og Pinterest. Alt sammen super flotte eksempler på hvad man kan få ud af Ink’en. Men det er også tydeligt hvor mange forskellige måder der er at gøre tingene på! Der er ikke noget der er mere rigtigt eller forkert end noget andet. Dette blogindlæg er blot mit ydmyge bidrag til tidens opblomstrende “Alcoholisme” 🙂

Sådan gør jeg!

Jeg har lavet de fleste at mine baggrunde på det viste Alcohol Ink Cardstock fra Ranger. Det er specielt udviklet til formålet og giver et flot glansfuldt resultat. Farverne jeg har brugt til dette eksempel er Sunset Orange og Raspberry.

Først drypper jeg ink på mit cardstock lidt af begge farver, og lader gerne farverne flyde lidt ind i hindanden.

Så tilsætter jeg Blending Solution i små dryb, som regel midt i de lidt større farvecirkler, lader det flyde lidt, hjælper det eventuelt lidt på vej med et sugerør eller min varmepistol. Dette har jeg blot givet lidt hjælp fra varmepistolen. Sådan bliver jeg ved at tilføre farve og Solution indtil jeg er tilfreds med resultatet. Den tørrer i løbet af ganske få minutter og er klar til brug med det samme.

Til Det pink og orange kort har jeg brugt disse små die’s til at lave stencils af. Jeg synes de er så fine og fungerer rigtig godt til pigekortet.

Jeg pladserer dem som vist på billedet og spartler på dette kort med Nuvo Jevel Drops farve Orange Marmelade. Det behøber ikke være super nøjagtigt. Derefter drysser jeg med lidt Nuvo Pure Sheen Glitter og først nu fjerner jeg den hvide doily, som jeg lægger til tørre så den kan bruges som pynt på et andet kort 🙂

Herunder ses det færdige kort. Synes det sorte fremhæver de fine farver i baggrunden. Pigen er en die fra DixiCraft og Tekst die’en er fra ByLene.

Til Drengene!

Til drengekortet herunder har jeg brugt en Stencil fra Tim Holtz og spartlet med den nye og mega lækre Nuvo Glimmer Paste, farven er den smukke Blue topas som passer så flot til de blågrønne farver. Jeg synes godt man kan bruge lidt glimmer til drengene, når bare det får lidt modspil, som her fra de fede messing-brads. Den siddende unge mand er en die, også fra DixiCraft.

Yupo Medium!

Det sidste kort er i smukke blåviolette farver. Det ligner meget det pink pigekort, men baggrunden med Ink er lavet på Yupo Medium. Yupo er et ikke-sugende syntetisk papir. Det har en lidt mere mat overflade, hvor inken flyder endnu lettere og tørrer meget smukt op. Det er lidt dyrere en Alcohol Ink Cardstock, men er man først blevet “Alcoholic” synes jeg man skal prøve det, da det kun får effekterne til at fremstå endnu skarpere. Jeg har på dette kort  spartlet med Glimmer Paste i farven Tanzanite Lavender på en stencil fra Crealies.

Jeg håber I har fået lyst til at lege lidt med Alcohol Ink, hvad enten det er første gang eller I har prøvet det før.. Jeg synes man får nogle helt fantastiske og meget forskellige resultater ud af det og i mine næste indlæg her på bloggen vil jeg vise eksempler på hvor forskellige kort, jeg har fået ud af nogle af de mange baggrunde jeg fik med hjem fra Ejsing og Convention.

Tak fordi I tog så godt imod mig på mine Make&take’s, det var så hyggeligt og meget inspirerende at møde jer alle sammen.

Rigtig god weekend og hygge ved scrabbordet

Hilsen Helene

 

Materialer:

                        

 

 

Skriv en kommentar