Kort til konfirmation – dreng og pige

Kort til konfirmation – dreng og pige

I dag vil jeg vise jer to kort til konfirmation – dreng og pige. På begge kort har jeg anvendt dies og embossing folders for 2 af vores dygtige danske designere, BY LENE DESIGN og SIMPLE AND BASIC.

 

Jeg er virkelig begejstret for BY LENE DESIGN 3D EMBOSSING FOLDER, BUBBLES og DOTS, for de har de smukkeste detaljer. Da jeg første gang så dem, viste jeg bare at jeg måtte eje dem. De er så anvendelige, og passer perfekt til f.eks. konfirmation, bryllup og mange andre begivenheder.
Sammen med  lanceringen af de flotte 3D EMBOSSING FOLDER kom der også en smuk KJOLE, BLD1140, og en super smart JAKKE, BLD1142 med tilhørende skjorte.

Igen, igen er SIMPLE AND BASIC kommet med lækre STEMPLER og smukke DIES. Jeg har brugt den nye, KONFIRMATION, die SBD021, og det lille stempel, TILLYKKE, fra stempelsættet SBC031. CIRKLER, SBD001, og STJERNER, SBD011, fra SIMPLE AND BASIC er ikke nyheder, men de går aldrig af mode – heldigvis!

 

 

 

 

Tak fordi du kiggede med

Kærlig hilsen Merete

2 kommentarer til “Kort til konfirmation – dreng og pige

Skriv en kommentar