Kort med tonic studios – Rose Gold Hearts

Kort med tonic studios – Rose Gold Hearts

Kort med tonic studios – Rose Gold Hearts

Kort med tonic studios – Rose Gold Hearts

Jeg sad til Convention i Middelfart, her i marts 2020, og farvelagte med zig tusser. Jeg farvelagte  bl.a. det stempel fra Stampingbella der hedder “Brett og Brenda get married”, fordi man kan blende de flotteste nuancer på kjolen (hvis man ikke lige ser på den som en brudekjole).

Efter convention har jeg lavet mange forskellige baggrunde, til det farvelagte par, men var ikke tilfreds med dem. Så det lå længe på mit hobbybord.

Jeg skulle igang med nogle kobberbryllups invitationer. Her jeg skulle bruge Tonic studios Rose gold hearts karton, og ved et tilfælde lå det lille dansepar på et stykke af det. Det passede så fint sammen. Jeg fik stemplet teksten der er i stempel pakken. Skar det til et lille skilt, satte en stump matchene metallic karton ( 4enscrap metallic copper paper) bag ved. Det giver en fed effekt på kortet, med hjerterne der skinner, når lyset falder ind på kortet.

Zig farver

hud: 71-69-28

hendes hår: 60-61

hans hår: 61-72

hendes kjole: 45-42-33

buket: 48-28

hans tøj: 34-65

Jeg brugte versafine onyx black, til at stemple motivet.

Ved lidt af et tilfælde, fik jeg lavet kortet (10 x 14,5 cm) med det fine par færdigt.

Hilsen Camilla

 

Skriv en kommentar