Konfirmationskort med embossing

Konfirmationskort med embossing

Et lag-på-lag kort til anledning – konfirmation

Kender I det? Man køber noget fantastisk papir, som man ikke nænner at bruge og gemmer til særlige lejligheder? Sådan havde jeg det med dette fra Fab Scrap. Jeg klippede et hjørne med fuglen, limede på et stykke tykt karton og klippede derefter forsigtigt efter mønsteret. Selvom Winter feelings fra Studio Light er egentlig en vinterkollektion, tænkte jeg, at arket med træbaggrund vil passe perfekt til dette kort. Konfirmationskortet skal være lag-på-lag, derfor forberedte jeg mønstret papir og matchende akvarelpapirstykker, som er en anelse større (1-2 mm).

Embossing

På rester af Winter feelings papir stemplede jeg blade og embossede dem med hvid embossingpulver. Det samme er gentaget på et stykke vellumspapir, hvor varmluftspistol blev holdt under embossingen (for ellers krøller vellumspapir, hvis man holdet den direkte over).

Lag-på-lag

Jeg har klippet de embossede blade ud, samt forberedt andre udstansninger og begyndte at lege med layout. Jeg har tilføjet et tyndt stykke vellum på kortet, og syet andre stykker igennem. På træbaggrundspapiret, samt fuglen, er der sat 3d puder på, for at løfte elementerne fra baggrunden.

Det færdige kort er udsmykket med roser og har fået et dejligt formål – at glæde en særlig modtager til den kommende store dag.

Konfirmationskort, embossing, konfirmation, Fab Scrap, Studio Light, Hobitik, Sizzix, Dixi craft, træbaggrund

Med ønsker om en rigtig god dag,

Nataliya

 

Materialer:

Papir


Skriv en kommentar