Kleenex-cover

Kleenex-cover

Lille box til kleenex

Januar månede kold og forkølet,  pudser næse i stor stil, i den anledning tænkte jeg at jeg ville lave et cover til min kleenex boks.

Billede 1) Jeg startede med at måle begge sider på boksen og lagde 2 mm til, jeg brugte 2 stk. pap til siderne. Jeg skar dem ud i den rigtige str. og falsede kanterne, det passede med at den overlappede på det bredeste stykke, jeg satte dobbeltklæbende tape på.

Billede 2) Jeg skar toppen ud og falsede siderne på toppen, hvor jeg skulle lime dem sammen med siderne, og satte dobbeltklæbende tape på, husk at lægge 2 mm på,

Billede 3) Jeg lagde min runde dies på der hvor jeg ønskede mit hul på toppen skulle være og kørte den igennem min skæremaskine.

Billede 4) Jeg fandt et sødt scrap ark 30×30 og skar stykkerne ud så de passede til siderne.

Billede 5) Der var kun små rester tilbage efter siderne jeg havde klippet ud da jeg ønskede motiverne kom frem på siderne mest muligt , så jeg tænkte kreativt og rev lidt i stykker og satte det sammen alligevel til toppen.

Billede 6) Toppen blev sværtet med brun sværte i siderne og hullet og rundt på låget.

Billede 7-8) Ser du hvordan jeg bruger dobbeltklæbende tape og bogbinderlim oven på hinanden, det gør jeg for det skal sidde bedre fast.

Billede 9) Her ser du min klenex boks. Min er købt i Sverige men er næsten det samme som i Danmark.

Billede 10) Ser du den købte boks og min boks.

Billede 11) Jeg sætter min boks ovenpå den købte boks ( den passer ) jubiii

Billede 12) Her ser du min færdige boks, jeg pyntede den med lidt rester jeg havde liggende fra tidligere projekter, synes det er rart man kan få brugt sine rester til andre ting .

Billede 13) Jeg har lavet en engel med paper clay som jeg har sat på boksen.

Billede 14) Jeg sætter min færdiglavede boks på den købte boks.

Billede 15) Her er den færdige boks,

Billede 16) og her er den fra side.

Mange knus Mette J


http://www.hobitik.dk

En kommentar til “Kleenex-cover

Skriv en kommentar