Jule-huse til gaver og hygge!

Jule-huse til gaver og hygge!

Nu må vi gerne begynde at Jule!

På Convention i Middelfart var jeg så heldig at få lov til at vise disse skønne Jule-huse. Jeg var også heldig at lave Make’n take sammen med flere af Jer og det var virkelig hyggeligt at hilse på jer allesammen. Her kommer lidt forklaring og billeder af de to serier som jeg havde lavet til lejligheden.

Grundmodellen!

Det kvadratiske hus vi lavede på Convention har en fin størrelse til jule-godter, småkager eller en lille gave. Målene er 10x15x4cm, og huset er lavet via lodrette, vandrette og 4 diagonale score-linjer. Dette er det største hus i den kvadratiske serie. Mine tanker omkring pynt og udsmykning var Vinter- og hyggestemning. Flere af mine gele-tryk fra tidligere demo’er er brugt istedet for design-papir.

Noget rart i koppen!

Jeg synes det er super sødt at lave  “vinduer” i, så man kan se hvad huset gemmer på, uanset om det er lækkerier eller et l-e-d lys der spreder varme i den mørke tid. Er den kop ikke bare totalt “elskelig” ? Vanterne og den skønne sne fuldender Vinter stemningen.

Her har jeg brugt; kvist eller linned karton. Vellum embosset med Fall of Snow – 4EN-EM2. Sne og istapper – Brrrrr . Krus og ske Cups & Co 2. Iskrystallen Snowflakes. Små vanter Mittens. Tekstdie Cocooning Cocooning. Turkis Bazzil, en lille rest pink folie karton og hvid glitter-foam A4 – White. De små træhjerter finder du lige her; Hearts Wood.

Mr. Hat-bling Cold!

En hyggelig snemand, der gemmer små søde skumfiduser til den varme chokolade. Han har taget den festlige bling-hue på i dagens anledning!!

Her har jeg brugt; Snemand stempel Snowman – SET 57 , og tilhørende die-set Snowman. Bjerglandskab med huse og træer Cottage on horizon. Hvid, rød, orange og en lille rest brun Bazzil. Hvid og turkis glitter-foam A4 – Dark Blue. Acetat til “ruden”. Hvid Nuvo Dream Drops. Rød sløjfe og skumfiduser (huske at tjekke kvaliteten på skumfiduserne)!

Lindrende The til en ven!

Her er huset et nr. mindre 8x12x4cm. Det passer lige til 4-5 breve god The. Perfekt som værtindegave eller en sød hilsen til en ven som ligger underdrejet.

Jeg har brugt; Stempelsættet  Tea, coffee, chocolate – SET 88 er farvelagt med løs hånd med zig tusser og vandpensel. Her er Matchende dies Tasse & Cie   og Tea bags til de stemplede motiver. En lille søde guirlande  Garland. Rimkanten i vinduesrammen lavet med Signs 2  giver et fint vinterligt udtryk.

Det mindste hus i den kvadratiske serie er dette. Det måler 6x9x4cm og er pyntet med små søde sokker Christmas socks udstandset i Gelli-print. Bazzil Bling Luscious  og en lille rest rød folie karton.

Den rektangulære serie!

Her har jeg ændret og tilpasset målene, så jeg har fået 3 huse der passer præcis til de tynde rektangulære ramme-dies Rectangles with borders fra det Franske. De indrammer på smukkeste vis de elegante jule-ornamenter, pyntet med fyrrekviste Pine Branches 2. Ornamenterne, Christmas Balls og Winter Transparencies 3 er udstanset af mit eget Gelli-print papir og kobberfolie karton. Glitterkarton til stjernerne. Jule-kuglen  på den mindste æske er fra dette sæt Round label & Co. De små labels med rammer som bare matcher stilen perfekt finder du lige her Frames 3.

På bagsiden af hus-æskerne har jeg sat et tilsvarende indrammet hvidt skrivefelt til den personlige hilsen. Hvad med at bruge disse super anvendelige hus-æsker som Jule- eller Advents-kalender.

Den oprindelige ide til huset har jeg fundet på en tysk blog, hvor “StineImFlow” for nogle år siden lavede et hus i ca 10x10cm. Jeg har skrevet med hende og fået lov at tage udgangspunkt i og arbejde lidt videre på hendes oprindelige ide.

Hvordan gør jeg?

Det er ikke voldsomt svært at udregne og prøve sig frem til at lave en æske eller nye størrelser, men for de som ikke vil bruge tid eller energi på dette, har jeg udarbejdet disse 2 forskellige sæt med 3 størrelser i hver. Jeg tillader mig at ta’ en flad 20’er pr. sæt, som består at arbejdstegning med mål på alle scor-linjer samt fremgangs måde.  Hvis det har din interesse kan du skrive til mig her 🙂

Tak fordi du kiggede med, jeg håber du er blevet inspireret til at lave en masse huse eller andre hyggelige Jule-æsker med vinterlige motiver.

-Og så er jeg foresten lige snart på vej til Holland hvor jeg skal se på skøøøønne scrapsager og forhåbentlig ha’ en masse inspiration med hjem!

 

Hyggelige hilsner fra hulen

Helene Weis-Fogh

 

En kommentar til “Jule-huse til gaver og hygge!

Skriv en kommentar