Huse til enhver lejlighed!

Huse til enhver lejlighed!

Genialt gennemtænkte stempler og dies.

De skønneste huse…

Jeg har længe haft lyst til at lave noget med Anettes lækre huse fra Simple and basic. Sættet er, som alle Anettes udgivelser, genialt gennemtænkt så alle dele passer perfekt sammen. 5 husgavle i forskellige udførelser som kan kombineret på kryds og tværs. 5 tilhørende dies så hver størrelse kan udstandses med fin og sirlig kant.

Stempelsættene rummer masser af muligheder for at “udfylde husene”  med både mønstre og tekst, alt efter modtageren og anledningen.

Her et fødselsdagskort til min bror og svigerinde som lige er flyttet. De holdt deres fødselsdage samtidig med “fremvisning” af deres nye hjem. På ønskeseddelen stod der penge til udendørslamper og en ny postkasse.

Jeg har brugt:

Almindeligt kvistkarton til kortbasen, hvid Bazzil og sider fra Primas smukke Pretty Pale 6×6 paper pad. Den revne kant er sværtet med VersaMark og embosset med Altenew’s Platinium embossing powder.

Husene er også stemplet på hvid Bazzil og embosset med Altenew Platinium. De små tags er i dette set, de er  ligesom de små træhjerter fra det Franske 4Enscrap. Nøglen er fra mine gemmer, men Tim Holtz har disse.

Jeg synes virkelig dette sæt fortjener lidt focus for dets mange kombinations muligheder og store anvendelighed. Det vil helt sikkert komme i brug rigtig mange gange hjemme hos mig… tænker også det er super fint til helt enkle bryllupskort med de små søde hjerter.

Det var alt fra mig i dag.. Håber snart at møde rigtig mange af jer på Convention i Middelfart, hvor vi skal lege lidt med nogle andre huse.. jeg glæder mig rigtig meget!

Mandags hilsner fra

Helene 🙂

2 kommentarer til “Huse til enhver lejlighed!

Skriv en kommentar