Hobitik´s Designer team

Hobitik´s Designer team består af:


Camilla Andersen

 

 

 

 

Jeg bor i det jyske, ved Hammel, med min mand og to piger. Vi bor på vores dejlige nedlagte landejendom, med vores hund, katte, kaniner og høns. Jeg arbejder som pædagog i en naturbørnehave. Her nyder jeg at være kreativ og fantasifuld med børnene.

Jeg har altid været glad for, at lave kreative ting med flotte farver. Jeg har malet og tegnet meget i “mine unge dage” (er fra ’79), foldet tebrevs poser og brugt dem til fine mønstre på kort. I 2002/2003 ca. begyndte jeg at lave scrapbooking. Jeg startede på den første “barnets bog” til min ældste datter, i en meget simpel form.  Og med datter nummer to i 2005, var der endnu flere billeder til layouts, da hun jo også skulle have sin “barnets bog”. Min stil har udviklet sig med tiden, bruger ikke så meget lag på lag, og har ikke en bestemt stil. Jeg er meget glad for farver. Har brugt (gør det stadig) Project Life i scrapbøgerne, og blandet det med almindelige layouts. Jeg laver ind imellem også andre mindre projekter eks. mini albums, æsker, kort. Det kan være noget jeg finder på YouTube, eller noget en fra hobbyklubben viser mig.

Jeg har altid været glad for Julie Nutting stemplerne fra Prima. Har brugt dem meget til layouts og kort. Jeg farvelægger dukkerne med tusser, eller klipper dem ud i scrap papir. Jeg er i det hele taget meget glad for at farvelægge stemplede motiver, og er vild med Zig Clean color real brush.

I januar 2017 opdagede Happy Planner verdenen. Jeg fandt et sted hvor jeg kunne bruge alle mine Julie Nutting dukker. Det er afstressende for mig “at lege” med uge og måneds layout. Det at bygge en historie op, en stemning, begivenhed eller følelser, i leg med farver og former, det er små “projekter” der giver mig ro. Samtidig er de “gule lapper” væk, og noteret i min Happy Planner. Jeg er blevet en “Happy Planner girl”.


Vivi Hanne Thomsen

 

 

 

 

Jeg bor i Nordjylland, (syd for fjorden), og jeg er bidt af en gal scrapper…

Begyndte at scrappe i 2009, og har været vild med det lige siden. Jeg laver kort, layout, mini albums, art journaling og mixed media. Min stil er nok noget blandet, med hang til overlæs og vandalisme”… Jeg er vild med at gratte og lave blomster i alverdens afskygninger.


Merete Qwinten

 

 

 

 

Jeg hedder Merete, og jeg er fra den fantastiske årgang 1979. Jeg bor i Karup (mellem Herning og Viborg), sammen med min mand, Claus, og vores to skønne piger Ida og Merle. Til dagligt arbejder jeg på Flyvestation Karup. Jeg har altid været meget kreativ, men begyndte for alvor med at scrappe for 12 år siden. Min stil er noget hen af shappy chik, men du kender sikkert mine kort for lækkert designpapir, glimmer, flotte rammer, blonder, tags og blomster.


Nataliya Kobina

Jeg er i 30-erne, fejer kobberbryllup i år, har to dejlige børn, en af hver, og kommer fra Ukraine. Hele min danske familie er udlændinge, på nær af svigermor, da jeg giftede mig med en svensker. Derfor griner vi, at vi alle sammen skal tage indfødsretsprøven. Jeg er blevet bidt af Zumba, som den eneste sport jeg dyrker. Ellers går min fritid på oplevelser, venner og selvfølgelig scrapaftener. Til dagligt leder jeg et team og arbejder med store datamængder og analyser. Min matematiske hjerne får lov til frit leg, når jeg fordyber mig i mine hobbyprojekter. Jeg startede med scrapbooking, måske ikke overraskende nok, da jeg fik mit første barn, for jeg ønskede at lave et album for min lille pige. Nu er det så en del år siden, og sikke en rejse det har været. Scrapbooking for mig er det sted, hvor jeg får energi og glæde. Jeg elsker at overraske de nærmeste eller venner med et kort. Mit hobbybord rummer mange slags projekter som kort, albums, “altered”. Jeg afprøver mange stile og teknikker, men holder meget af “lag på lag” og mixed media.


Helene Weis-Fogh

Jeg bor i Sæby, tæt på skov, havn og strand, sammen med min mand Kim. Jeg har 3 voksne sønner på 28, 27 og 19 år hvor den sidste fløj fra reden i sommer.

Jeg har altid hygget mig med at sammensætte farver, former, og forskellige strukturer til forskellige harmonier… I mine unge år med stof, bånd og garn – senere som dekoratør og blomsterbinder..

Nu hvor jeg er førtidspensionist har jeg tid og plads til at “nørde” med papir og karton, die’s, stempler, sværter, bånd, perler og bling… og jeg begyndte for alvor at lave kort omkring 2013. Min stil er blandet, alt efter hvad der lige har fanget mig – ikke højt og “overfyldt” men heller ikke “Cas”. Jeg lader mig inspirere af alt omkring mig, lige fra hverdagsindtryk til internet og Pinterest.

Hvis jeg har noget særligt kendetegn, må det nok være “de små detaljer”

Jeg håber at kunne inspirere til mange timers hyggelig leg ved scrapbordet.

Kunne du tænke dig at være med som gæstedesigner, eller som fast medlem af DesignerTeamet så er du altid vedkommen til at sende en “uopfordret ansøgning” til info@hobitik.dk, hvor du fortæller lidt om dig selv og din stil.

Vi glæder os til at høre fra dig