Happy Planner

Happy Planner

Happy Planner

Det er første gang jeg skal skrive her på bloggen. Jeg skal skrive om et hobby produkt, som gav mig et sted hvor jeg kan øve mig med mine tuscher, sværter, stencil, og meget mere. Et produkt der har givet mig mere “mig tid”. Et lille gå til og fra projekt kun for min skyld, intet der skal afleveres. Er jeg ikke tilfreds med resultatet, pyt, så starter jeg bare på en friske på næste side.

Jeg har altid haft en af de ”gode gamle” spiral kalendere, som man kan købe i et hvert supermarked ved årsskiftet eller når skole året starter. Der blev skrevet og lavet kruseduller i, og den var altid med i tasken. Så da jeg en dag i januar 2017 læste første gange om plannere på Facebook, blev jeg nysgerrig. En kalender man pynter med washi tape, stempel tryk, tegninger, stickers, ja alt muligt, samtidig med at den bliver brugt som kalender. Jeg undersøgte det meget lille marked der var her hjemme, og fandt inspiration på en masse amerikanske Facebook sider. Jeg valgte Happy Planner p.g.a. farverne og de positive citater. Papirerne er nemme at tage ud når de skal pyntes, da de har et anderledes padehats lignende hul system. Det holder overraskende godt, intet er faldet ud af min endnu.

Design og størrelse.

Happy Plannerne findes i forskellige designs, nogle med lodret uge layout, og nogle med horisontalt som vi kender fra den gamle spiral kalender. Hvert design har sin egen titel. På YouTube kan man se hvordan de ser ud indeni, der er lagt mange film ud både fra brugere og fra producenten. Eller man kan gå ind på Me And My Big Ideas egen hjemmeside, og se billeder af indholdet. Det er en god hjælp når man skal vælge sin Happy Planner. Det er jo en man sidder med længe. Mini er en 1 års kalender, hvor de fleste Classic og Big er 1 1/2 års kalendere.

Udover design skal man tænke på hvilken størrelse man har brug for. Jeg har skrevet nogle retningslinjer ned så du har en en ide om det.

Mini planneren er ca. på størrelse med den ”gode gamle” kalender, og er den jeg har med i tasken. Den findes lige nu kun med horisontal uge layout.

Classic planneren er lidt større end en A5, og lidt for stor syntes jeg til at have i tasken. Det er den størrelse jeg har som hjemme kalender.

Den tredje størrelse er ”Big”. Den ligner Classic indeni/uden på, men er bare større.

”Memory Keeping” er den fjerde, den er lige så stor som Big. Den bruges af mange til at gemme minder i, f. eks. med billeder fra fester og rejser da den er udateret. Mange bruger også Big planneren til at gemme minder, med et par billeder fra ugen i stil med projekt life.

Tilbehør.

De mest uundværlige ting til Happy Planner er lidt klistermærker, syrefri washi tape, stempelsværte og en god skrivepen der ikke går igennem papiret. Faber-Castell laver nogle super lækre skrive- og tegneredskaber der ikke går igennem papiret, og i nogle fantastiske farver. Papiret i en Happy Planner er rimlig kraftigt, men det er bare så ærgerlig når skriften kan ses igennem siderne. Når jeg skal sætte noget ind, bruger jeg dobbelt klæbende tape for at undgå at papiret buler p.g.a. en våd lim.

Jeg håber det gav lidt inspiration. Det er bare at prøve sig frem, det gjorde jeg.

God fornøjelse. Venlig hilsen Camilla.

 

 

 

 

 

 

Skriv en kommentar