Happy Planner – Weekly box punch

Happy Planner – Weekly box punch

Happy Planner – Weekly box punch

I dette indlæg om Happy Planner vil jeg præsentere jer for et stykke værktøj, som jeg er blevet meget glad for. I alt sin enkelthed er det en punch, der laver firkanter der passer i boksene i uge layoutet ( passer ikke til de vandrette layouts). Til at begynde med sad jeg med blyant og lineal og målte og klippede ud, men blev hurtigt træt af det. Weekly box punch blev hurtigt en af de ting jeg bare måtte have fat i.efter knap et år, bliver den stadig brugt flittigt. Det er en god måde at bruge rester af sit scrap papir, standse bokse ud med punchen i de farver der skal bruges, og klister dem i sin Happy planner. Bland det med stickers, eller alene, brug det til at bryde linjer, også i mini og i classic/big med vandret layout. Den findes i to størrelser, den blå til Classic og den pink til Big.

Boks layout.

På dette uge layout har jeg brugt en rest scrap papir, som passede til de farver jeg ville farvelægge Tim Holtz Crazy Birds. Jeg standser så mange bokse ud, jeg  kunne få ud af den rest papir jeg havde.

Derefter stempler jeg fuglene på akvarel papir med Versafine, og farvelægger dem med mine ZIG CLEAN COLOR Real Brush tuscher. Starter med at farvelægge fuglekroppen (222). Jeg går fra mørk til lys. Og blender dem sammen til jeg er tilfreds med resultatet. Når kroppen er tør, maler jeg næbet (5052), blender farverne sammen. Og til sidst får øjnene lidt farve (303).

Alle fugle klippes ud, og benene klipper jeg af. I planneren har jeg stemplet fuglene med Staz on, og limer den farvelagte fugl ovenpå. På den måde slipper jeg for at klippe de tynde ben ud.

Til sidst stempler jeg nogle tekster hist og her, fra Julie Nutting planner stempel sættet Make kindness happen.

Det skæve layout

I dette lille eksempel vil jeg vise, hvordan jeg laver “det lidt skævt” layout.

Mit uge layout skulle vise, at dagene flød lidt sammen i ferien og i sommervarmen. Derfor valgte jeg også at holde det i gult, en stærk farve. Ikke en farve jeg er vild med at arbejde med, men det skulle prøves.  Jeg standsede bokse ud i forskelige rester af scrap papir og Project Life kort. Der kom stickers og washi på, og så var den sommerklar. Det er en hurtig og nem måde at pynte på. De ekstra bokse kan give mere plads til at skrive på, til citater eller fotos.

Weekend layout

I dette layout ville jeg bruge min ny indkøbte Julie Nutting blok til Weekly boks punchen, og stempler/dies med samme tema. Men grundfarven i min happy planner for denne uge, passede ikke så godt til den pink. Jeg brugte punchen til at lave nok “bokse” så jeg kunne dække hele weekend delen, da det er der der er mest farve på siden. Udover at de blev klistret på, brugte jeg den tynde washi med stjerner til at dække det sidste, og markere boksene op igen. Nederst på siderne brugte jeg en bred washi til at dække (svært at se på foto, men den har lidt rosaguld motiv).Washien lod jeg være gennemgående for hele ugen, for at layoutet bedre hænger sammen”.

Jeg satte noget pynt fra blokken på, som jeg havde klippet ud. Rev lidt papir af til venstre hjørne (nu var alt grund farve dækket). Uge nr blev stemplet på med Versa magic ( Pink Petunia). På weekend boksene satte jeg den færdige Julie Nutting dukke. Dukken er stemplet på akvarel papir, da jeg igen brugt zig tuscherne, sko (25), hud (7128,69) og hår (6265). Kjole og taske er stemplet på papir fra blokken, og standset ud med die sættet.

Det var nogle eksempler på hvordan jeg har brugt Weekly box punch til uge layout. I det næste indlæg fra mig, vil jeg skrive om hvordan jeg bruger punchen til et måneds layout.

Sommer hilsner fra

Camilla Andersen

 

 

 

Skriv en kommentar