Happy Planner mini dashboard.

Happy Planner mini dashboard.

Happy Planner mini dashboard.

Happy Planner har lavet nye uge layouts, og mange af dem er kommet til Danmark. Vi kende det vertikal og det horisontale layout til Classic og Big, men det fåes nu også til mini (som før kun var i horisontal). Derudover er der kommet et dashboard uge layout til Classic og Mini (har ikke set det til Big).

Dashboard layoutet har alle uge dagene på den ene side, og nogle to do, errands, to buy m.m. oversigter/lister på den venstre side.

På dette uge layout har jeg slettet/sat hvid label over listen med bills to pay, calls and emails og focus. De skulle ikke bruges i denne uge, og gav så plads til et stempel tryk i stedet. Jeg tilføjer altid uge nummer på denne side, denne gang med stickers tal fra “Planner Basic – Mini

Stampingbella

Jeg har denne gang leget med et stempel fra Stampingbella, det der hedder “Uptown Girl Vienna & Her Vespa“. Det er stemplet på akvarel papir, og farvelagt med Zig Clean Color Real Brush. Klippet med en smal hvid kant rundt om, og klistret ind på siden.

Zig farverne

Farverne jeg har brugt er:

hud: 71, 69, 28

hår: 65, 94

tøj: 66, 63, 72, 34, 92, 67

blomster: 80, 34

scooter: 10, 94, 24, 22, 91, 303

Stickers

De stickers der er brugt er fra “Fun Florals“. Nogle af blomsterne er klippet over så de bedre passede in på siden. På siden med ugedagen har jeg brugt nogle få blomster, for at have plads til at skrive.

Det her var en måde at pynte et dashboard uge layout. Håber du kunne bruge det.

Hilsen Camilla

 

De ting jeg har brugt udover Zig Clean Color Real Brush

 

 

Skriv en kommentar