Happy Halloween – med dies og stempler fra 4en Scrap

Happy Halloween – med dies og stempler fra 4en Scrap

Happy Halloween Hobitik-venner!

En af mine favorit “ikke-højtider” er halloween. Faktisk er halloween ud over julen det tidspunkt på året jeg holder allermest af at være kreativ omkring. Jeg har siden jeg fik min ældste søn prøvet at gøre en hel del ud af at fejre halloween, både med pynt, hyggelig uhyggelig og udklædning. Som mine drenge er blevet større skifter det lidt om de synes jeg er totalt sej eller en lille smule for meget.

I år er den yngste totalt klar på at fejre halloween med mig. Vi rejser nemlig et smut til USA og holder Halloween på en caribisk ø og fejrer “De dødes dag” dagen efter i Mexico, derfor skranter det også lidt med halloween projekterne hjemme, men det er da blevet til et enkelt kort.

Jeg er en stempelpige, ingen tvivl om det. Jeg elsker at farvelægge og opbygge scener på mine kort, derfor har det været lidt et nyt projekt for mig at kaste mig ud i at bruge dies også. Det er nemlig sådan at det franske firma 4en Scrap er super gode til at lave en blanding af stempler og dies, som sammen kan bruges til at skabe de mest fantastiske ting scener.

På dette kort har jeg først lavet min baggrund.

Baggrunden er lavet af et stykke akvarel papir, hvor jeg har sprøjtet med Distress Resist Spray som er en slags meget tynd lim der tørre fuldstændig glat og gennemsigtig op. Herefter har jeg med blendet en halloween himmel med Distress Oxides Vilted Violet og Picket Raspberry oven på baggrunden, efter den er tørret. På billedet herover kan man se at baggrunden har små hvide prikker, det er det hvide akvarel papir der skinner igennem der hvor Distress Resist Spray har ramt. Sprayen gør altså at sværte, vandfarve og andet vandbaseret ikke kan sidde fast på papiret der er sprayet. Havde jeg nu valgt først at spraye min baggrund efter jeg havde blendet, så ville det være den pink/lilla farve der var fanget og foreviget bag sprayen og jeg ville så kunne blende en anden farve ovenpå så det pink/lille kun ville kunne ses som prikker. Det er et virkelig fantastisk produkt, og jeg håber at jeg kan finde tid og plads til at lave et blogindlæg udelukkende om de fantastiske egenskaber ved sprayen senere.

Her ses baggrunden tydeligere. Jeg er fuldstændig forelsket i den måde at lave baggrunde på. Specielt nattehimmel og snevejr bliver virkelig smukt på denne måde.

På dette kort har jeg forsøgt kun at bruge dies. Det gik ikke helt og man kan derfor se at kosten og ansigterne er stemplet med stempler fra det kombinerede dies og stempel sæt 4en Scrap Halloween. Det er netop en af de rigtig gode ting ved de her små sæt som både indeholder dies og stempler. Man får dobbelt op på måder hvorpå man kan bruge sine ting. Psst.. Sættet er på tilbud lige nu!

Jeg har valgt kun at stanse motiverne ud i Neenha Solar White, og alle motiver er farvelagt med Copic tusser. På den måde har jeg sparet mig selv noget tid ved ikke at skulle finde forskellige nuancer papir, men jeg har også kunnet skabe nogle effekter jeg ikke ville kunne have gjort udelukkende med karton.

De små græskar er fra samme stempel og diesæt som resten, mens de små fine blade er fra 4en scrap die no 231, som er et sæt bestående af birkestammer og nogle vanvittig fine små blade som jeg er kommet til at holde så meget af at jeg må tage mig selv i at ønske at bruge dem på alle mine projekter efter at have arbejdet med dem her på dette kort.

I baggrunden har jeg brugt hegn fra 4en scrap Fence Farm Barrier og det der skal ligne døde træer er 4en scrap Stem nature Branch. Månen er lavet med en helt tredje die fra 4en scrap, nemlig Wooden logs, som jeg har farvelagt som en måne. Jeg synes ikke det gør noget at månen her til halloween er lidt rustik i kanterne.

Det var et meget kort Halloween blog fra mig. Hav en fantastisk halloween kære venner, pas godt på hinanden og husk at nyde tiden hvor man har lov både at være en lille smule barnlig, bruge orange og lilla til den helt store guldmedalje og skræmme livet af dem man holder af.

Skulle nogen have spørgsmål til teknikker og produkter jeg har brugt i indlægget her skal I endelig bare skrive en kommentar herunder eller kontakte mig direkte på min instagram profil @StampsAreForever.

Spooky-smile fra Nadja

 

Materialer brugt:

 

Skriv en kommentar