Gæstebog – hurtig bryllupsgave

Gæstebog – hurtig bryllupsgave

Gæstebog og ispinde

Denne sommer bød på et fantastisk vejr og masser af is, i det mindste for min familie. Sensommer er tid til bryllupper, og jeg tænkte: kan ispinde mon bruges til en gæstebog? Det skulle lige afprøves.

Som basen har jeg valgt en almindelig sort notesbog med blanke hvide sider. Den vil jeg gerne “klæde om” i mere bryllupsvenlige farver. Derfor har jeg malet endende med hvid gesso, da man ellers vil kunne se lidt af den oprindelige notesbog igennem det nye omslag.

GothriftyCrafter Hobitik gøstebog notebook

Da selve bogen er ca 20×20, måtte jeg finde 2 designark 30×30 frem, som matchede de pastelfarver, jeg ønskede. Bagsiden er ganske enkel, uden yderligere pynt. Selve ryggen har jeg lavet af akvarelpapir, som var blevet embosset igennem en Sizzix embossing folder. Den limes på til allersidst.

GothriftyCrafter Hobitik gæstebog chipboard rose embossing guld altenew sizzix

Forsiden bliver pyntet med mange forskellige elementer. Jeg har forsøgt at lime ispinde sammen således, at de lignede en havelåge. Enderne på ispinde har jeg knækket med en tang. Jeg har givet dem to omgange hvid gesso efterfølgende. I hjørnerne er der en delikat udstansning af Sizzix diamanter i mat guld karton.

Roserne er embossede med guld på vellumspapir. De stjæler ikke opmærksomheden med det samme, men tilføjer en ekstra dimension til hele layoutet.

Alle træblade, ligesom den hjemmelavede store rose er blevet penslet med Spectrum sparkle tus i guld. Andre blade er standset ud af guld karton. Til sidst har jeg limet et par stofblade, som var en del af et bånd, klippet over. Som prikken over i’et, er der kommet guldhjørner på forsiden. Fugleburet kommer fra gemmerne, og det fik rigeligt med glitterlim. Guld, glitter og dobbelt op på det hele! 🙂

GothriftyCrafter Hobitik guest book chipboards rose bird embossing golden gæstebog bryllup altenew

Tak fordi du kiggede ind,

hilsner fra Nataliya

gesso hvidvellumakvarelpapirguld kartonspectrum noir sparkle springDixi craft blade træpyntwycinanka kviste bladeStickles glitter goldaltenew rose stamp sizzix diamond cluster

 

Skriv en kommentar