Forårskort

Forårskort

Jeg er lige vendt tilbage fra en længe ventet skiferie i Østrig. Og måske fordi der var sne og vinter, og Danmark mødte mig med et gråt vejr, fik jeg lyst til at lave et forårskort i stærke farver.

Til kortet er der brugt 1 stk. designpapir 30×30 cm. Størrelsen af selve kortet er A5, da jeg kunne bruge hele A4 karton til basen. Jeg har skåret blomster ud af en rest og lagde de revnede stykker af det samme designpapir nedenunder, hvilket er grønt på bagsiden. Stykkerne er først sat på med en dobbeltklæbende tape, derefter syet sammen.

Forårskort
Forårskort

Kortet er pyntet med papirroser, kunstige blomster og blade, palietter, lyserød blonde og udstansningerne. Den gule kvast er hjemmelavet af broderigarn. Efter jeg har bundet den, har jeg ”redet” den med en almindelig hårbørste for at tilføje volumen.

Jeg synes tit, man lægger fra sig de gode gamle dies, som denne sommerfugl, som nok følger med i alle Sizzix start-kits. Sommerfuglen her svæver over blomsterne. Den hvide ramme er skåret ud af akvarelpapir. Den grønne swirl er standset ud af den samme papirrest, som også var blevet brugt til selve kortet.

Materialeliste:

                  

 

Skriv en kommentar