Flaskekort – værtindegave

Flaskekort – værtindegave

Jeg har lavet et tag til at sætte på en vinflaske. Det pynter og er altid dejligt med noget man selv har lavet, og lagt kræfter i, når man giver gaver væk, syntes jeg.

Jeg har lavet det i Silhouette programmet, men der findes så mange flotte dies til at lave julestjerner med. Og endda også nogen der laver flotte embossing effekter i bladene. Hvis du vil finde dem på hjemmesiden skal du bare søge på poinsettia die, så kommer der en masse frem.

Jeg har skåret julestjernen ud i rødt og grønt karton (Bazzil). Jen har sværtet kanterne på de røde blade med en rødbrun sværte, som er så gammel, at den vist ikke findes mere. Jeg er sikker på, at en af Distress Ink’ene ville fungere rigtigt godt. Selve tag’en har jeg skåret ud i lysebrunt karton. Mest fordi jeg lige havde et stykke i den farve liggende.

Hvis du ikke har en Silhouette, kan man også lave selve tag’et selv. Eller man kan få en die til det. Søg på ”Bottle label”, så dukker der et op fra Marianne Design. Eller lav det selv.  Mit måler 25 X 9 cm, og hullet er 5½ cm. I diameter.

Jeg håber I er blevet inspireret til at lave jeres eget flaskepynt. Man kan jo lave det med meget andet end en julestjerne, det var bare det jeg lige havde lyst til.

Glædelig jul!


Materialer: (klik på billederne)

Skriv en kommentar