Flagranke

Flagranke

Denne Flagranke har jeg lavet til mit juletræ. Egentlig var det meningen jeg skulle hækle en, men løb tør for rødt bomuldsgarn og det var ikke til at opdrive nogle steder:-( Så kom ideen med at lave den i karton:-).

Billed 1). Jeg tog et rødt A4 karton, skar det ud i 10 cm. Jeg fik 2 x 10 cm ud af 1 stk A4 karton. Billede 2) Derefter falsede jeg det på midten ved 5 cm, så der var 5 cm på hver side af den falsede linie. Billede 3) Jeg vendte det lange stykke om og skar  dem ud i 4 cm, der bliver 7 stk på hver. Billede 4) Jeg tog en rød og hvid jute snor og bandt en lille knude og lod et lille stykke sidde tilbage på snoren.

Billede 5) Jeg tager 11 stk. 5 mm quillingstrimler (man kan også skære hvide strimler af almindeligt karton). Sætter 3 mm dobbeltklæbende tape på. Billede 6) Jeg sætter den tapet quillingstrimmel på, først den lange og så den korte som vist på billede 6-7. Billede 7) jeg vender mit flag om og ligger snoren se billede .

Billede 9.) Jeg putter bogbinderlim på den ene halvdel af flaget og ligger snoren ned som på billede. Billede 10). jeg folder på midten, ned omkring snoren så den fæstner omkring snoren. Billede 11). flagene limes på med et mellemrum som en hånds bredde, når du holder om garnet. Når du har limet dem på og har 1 tilbage, billede 11). bind du en løkke som billede 12

Billede 13). Læg det sidste flag som er vist på billede du skal gemme snor enderne ind under flaget . Billede 14 ) du klipper et (vkr el trekantet spids ind mod midten se billede. Billede15) sådan ser den færdige Flagranke ud. Billede 16) flagranken hænges på dit juletræ …

Mette Janni


Materialer: (klik på billederne)

 

Skriv en kommentar