Farvelægning med Copic 2

Farvelægning med Copic 2

Gæstedesigner, Stinne Krogh

Her kommer Stinnes sidste indlæg hvor hun lærer alle vi andre lidt om hvordan hun maler med Copic Markers. Tusind tak for din tid her på bloggen, lærerigt og spændende. På gensyn, håber vi;-)


Start med at stemple dit motiv på Neenah cardstock med Memento black.

Jeg starter denne gang med hudfarven, den mørke yderst i kanten, og arbejder mig ind mod midten af ansigtet, lysere og lysere. Det vil sige først E33, derefter E11 videre til E00 til E51 og afslutter med E50.

 

Da jeg er en klovn til at holde mig inden for stregerne, kan en 0 bruges til at “skubbe” farven væk fra der hvor jeg er kommet uden for.


Nederdelen vil jeg have i blå B99 – B97 – B95, jeg starter med at lave falske læg på nederdelen, med lette strøg og herefter igen mørk til lys.


Scooteren skal være grå jeg starter igen med den mørke og arbejder mig hen i den lyseste. C7, C5, C2, C1, C0


Hjulene er farvet med W5 og W3.

Herefter går jeg videre til håret, men hun bliver brunette. Jeg har startet med E47, E57, til E37. Som tidligere er det mørk mod lys, men hår er bestemt ikke min spidskompetence.

Det gør det tit nemmere at kigge lidt på det pågældende stemple tryk der er på pakningen, det har jeg også gjort, denne gang. Jeg har bare valgt nogle andre farver.

Blomster og bluse er farvet V000 og R20 og RV95.

MVH Stinne


Materialer:

                                       

 

 

Skriv en kommentar