Et lille landskab…

Et lille landskab…

Ja, jeg er en af dem der er blevet helt vild med Tim Holtz’ huse.

Derfor vil jeg gerne vise endnu et landskab;-) som jeg har lavet.

Denne by er bygget på et Chipboard, jeg har klippede rund efter en stegepande 😉 derefter har jeg skåret Chipboard i flere forskellige størrelser og limet dem oven på hinanden for at få en lille forhøjning.

Jeg har derefter klippede Chipboard og små runde aflange former osv. Dette er limet på som bund. Forhøjningen har fået brun-rød maling, med lidt grønt. Efter det er tørret har jeg kommet græs mellem stenene og oven på forhøjningen og i noget af skovbunden. Nu er selve bunden lavet.

Til husene har jeg brugt begge de to grundhuse, den høje til kirken og den lille til de små huse. Her er brugt noget Maja papir og hvidt karton. Taget er Embosset med guld samt vinduerne. På taget er der også kommet noget græs for at give et mos Look. Der sat en lille klokke op på kirketårnet.

Grantræerne er lavet i mørkegrønt karton. Jeg har brugt en die fra Tim Holtz til at skære de små grand kviste ud. Dem har jeg så limet fast på en kegle, som jeg har formet i samme karton som er brugt til Træet.

Har sværtede træet efter det er samlet, med brun for at give lidt nuancer.

De andre træer er grene fra haven jeg har tørret og så limet sammen med en limpistol.

Den lille stig fra kirken, er små sten som også kan købes hos Hobitik. Dette produkt bliver ofte brugt til Mixed Media.

Så er alle tingene sat på og der er pyntet ekstra op med en masse fra gemmerne. De små hjorder er også en Tim Holtz. Die har skåret 4 gange ud af hver og limet dem sammen for at give stabillitet.

Jeg håber jeg har været til inspiration for jer som kiggede med;-) Landskabet kan ses live på de kommende Messer 2018.

Kan I alle have en forsat god dag.

Ditte Mikkelsen


Materialer

 

Skriv en kommentar