Enkelt Bryllups kort i hvide og lysegrønne toner.

Enkelt Bryllups kort i hvide og lysegrønne toner.

Enkelt Bryllups kort i hvide og lysegrønne toner.

Inspiration: Håbet er Lysegrønt!

Glæden og kærligheden til brudeparret, samt håbet og de gode ønsker for deres fælles fremtid. Det er vel nogen af de gennemgående følelser for et bryllup. Derfor har jeg ladet mig inspirere af sætningen: “Håbet er Lysegrønt” til dette meget enkle bryllupskort i hvide og lysegrønne toner.

Opbygning:

Her er de forskellige elementer skåret ud og lagt løst op på kortbasen. Så jeg ved nogenlunde hvor de skal være inden jeg begynder at lime dem fast. Er der nogle af elementerne som skal pladseres meget nøjagtigt, laver jeg ofte en lille markering med blyant.

 

Materialer:

Jeg har brugt kortbase i lys kvistkarton str. A6 (14,5×10,5).

Den lysegrønne baggrund er et at de nye designark, Pi124 fra 4Enscrap’s sommerserie. Den er skåret ud med die fra Crealis, CLNest XXL56, str. 9,5 x 13,5cm.

Det flotte hvide Bazzil med perlemorshjerterne finder du her, og til denne udstansning har jeg også brugt en Crealis, CLNest XXL24, str. 7,5 x 11,5 cm.

Det smukke hjerte er fra ByLene ligesom teksten “Love”. Hjertet er lavet i hvid glat Bazzil og teksten i hvid perlemor med skyggen i en lille rest grøn perlemors-vellum.

Farvet Vellum:

Derudover er der pyntet med disse fine små hjertegrene fra 4Ensprap, én i grøn vellum og en i matchende grøn karton. Du kan godt selv farve vellum med tusser eller sværte, jeg har prøvet både med Distress og med Spectrum noir emerald green. Har du ikke mod på det så prøv at bruge grøn perlemors karton.

Til allersidst en lille tekst “Always & Forever” hvid med sølvprint, fra en sticker-blok, Tim Holts.

 

Det var alt fra mig for denne gang, et enkelt og hurtigt bryllupskort… og det gør jo ikke noget i dette forrygende sommervejr, som er perfekt til et dejligt bryllup og smukke udendørs fotograferinger…

Håbet er lysegrønt – og lige nu håber jeg på lidt regn!

Fortsat go’ sommer fra mig til jer.

 

Hilsen fra Helene.

 

Skriv en kommentar