En hyggelig Julehilsen

En hyggelig Julehilsen

En sød lille kurv fyldt med jule lækkerier.

I dag har jeg et lille hurtigt indlæg med denne jule-kurv og tilhørende kort. En super hyggelig gave til et besøg i december eller en lille gave til en ældre slægtning.

Alle anvendte dies er fra 4Enscrap. Selve kurven som laves af ét 30×30 designark, udstanses i 4 ens dele, én til hver side. Langs den ene side af arket får du også plads til hanken som måler 30×2,5 cm Jeg har brugt dette skønne Maja papir, både det røde med mønster og ensfarvet grågrøn til fyrrekvisten og julerød til de fine bærgrene. Jeg har også for effektens skyld lavet et par grene i foliekarton fra denne blok.

Kage-hjerterne er lavet af en rest brun karton, de er udstandset 3 gange og limet sammen for at give et lidt mere “kaget” udtryk. Glasuren er tegnet med en hvid gele-pen. -Og hvor var det heldigt at jeg lige havde et smukt bånd i skuffen, der var rigeligt til både hank og sløjfer.

Det matchende kort er lavet på kvistkarton. Af de samme materialer som kurven samt lidt tynd blank tråd i farven Burgundy 523, lidt brune halvperler og en lille rest hvid glitterfoam (undskyld, men den “god Jul” die er fra eget lager) . Den kvadratiske die med den fine uregelmæssige kant finder du lige her.

Jeg synes kurven er så anvendelig til små gaver og lækkerier.. dette er min første, men det er helt sikkert ikke den sidste.

En hyggekurv med lidt af julens lækkerier er en fin gave til en ældre slægtning.

Mon du er blevet fristet til at prøve den? Tak fordi du kiggede med og rigtig dejlig december til dig og dine!

Glade hilsner fra hulen

Helene <3

En kommentar til “En hyggelig Julehilsen

Skriv en kommentar