Efterår i min Happy Planner

Efterår i min Happy Planner

Efterår i min Happy Planner

Det er stadig lunt udenfor, men kalenderen siger efterår. Inden længe daler de gule, røde og brune blade ned fra træerne.

Det første uge layout i september i min Happy Planner, viser efteråret der daler ned over siden.

 

Jeg har brugt stempel sættet fra Concord & 9th “Thankful leaves turnabout”. Der er de fineste blade i dette sæt, der kan bruges på mange forskellige måder.

 

Bladene har jeg stemplet direkte i min Happy Planner med Versa Magic i 3 forskellige farver. Versa Magic kan man stemples med direkte på siden, da farven ikke går igennem papiret. Der skal stemples nogle gange, alt efter hvor tydeligt det skal være.

 

Det giver en “lethed” på siden, med de blade der er markeret med et farvet omrids. Giv dem lidt glimmer med en Spectrum Noir Sparkel, det giver en fin og let finish. De sorte tekst stempler, som følger med stempel sættet, og farvede blade giver noget tyngde til siden, og dermed en balance.

 

En side som denne giver en masse plads til at skrive aftaler på. Og det er en sjov måde at bruge sine stempler på.

Mange efterårs hilsner fra

Camilla

 

Her er de produkter jeg har brugt.

    

 

Skriv en kommentar