DesignerTeam

Teamet består i dag af:

Nataliya Kobina

Jeg er i 30-erne, fejer kobberbryllup i år, har to dejlige børn, en af hver, og kommer fra Ukraine. Hele min danske familie er udlændinge, på nær af svigermor, da jeg giftede mig med en svensker. Derfor griner vi, at vi alle sammen skal tage indfødsretsprøven. Jeg er blevet bidt af Zumba, som den eneste sport jeg dyrker. Ellers går min fritid på oplevelser, venner og selvfølgelig scrapaftener. Til dagligt leder jeg et team og arbejder med store datamængder og analyser. Min matematiske hjerne får lov til frit leg, når jeg fordyber mig i mine hobbyprojekter. Jeg startede med scrapbooking, måske ikke overraskende nok, da jeg fik mit første barn, for jeg ønskede at lave et album for min lille pige. Nu er det så en del år siden, og sikke en rejse det har været. Scrapbooking for mig er det sted, hvor jeg får energi og glæde. Jeg elsker at overraske de nærmeste eller venner med et kort. Mit hobbybord rummer mange slags projekter som kort, albums, “altered”. Jeg afprøver mange stile og teknikker, men holder meget af “lag på lag” og mixed media.


Maria Bejlegaard, 42 år

Jeg hedder Maria og er 42 år gammel. Jeg bor i Pandrup i Nordjylland sammen med min datter Mia og min mand Jan. Vi bor sammen med 4 skønne hunde og 1 kat. Min tid går med hundetræning (både egne og andres), keramik og selvfølgelig scrapbooking.

Jeg har lavet scrapbooking siden 2013, hvor jeg tilfældigvis så How 2 Scrap på DK4. Jeg var hooked med det samme. Det første jeg blev vild med, indenfor denne store verden, var Project Life. Det har jeg lavet lige siden, og det fylder en del af min scrapbookingtid, da jeg laver det på ugebasis. Men jeg elsker også Mixed Media, Bullet Journaling og stort set alt der har med papir at gøre. Jeg laver en gang imellem kort, og har også et par minialbums stående. Jeg har også lavet et par smash albums, men det er jeg kommet lidt væk fra. Lige for øjeblikket er jeg i gang med en December Dagbog, som jeg har lavet 3 år i træk. Ingen af dem er ens, da jeg har prøvet forskellige formater af, men nu har jeg vist fundet det der fungerer for mig.

Jeg er den heldige ejer af en silhouette, som jeg bruger en gang imellem. (Jeg har desværre ikke plads til at have den stående fremme.) og en Big Shot, som jeg bruger meget. Der ud over bruger jeg ofte punches og diverse bogstavark. Jeg vil gerne have lidt bund i alle mine ting, så jeg prøver at bruge det op jeg har.


Helene Weis-Fogh, 55 år

Jeg bor i Sæby, tæt på skov, havn og strand, sammen med min mand Kim. Jeg har 3 voksne sønner på 28, 27 og 19 år hvor den sidste fløj fra reden i sommer.

Jeg har altid hygget mig med at sammensætte farver, former, og forskellige strukturer til forskellige harmonier… I mine unge år med stof, bånd og garn – senere som dekoratør og blomsterbinder..

Nu hvor jeg er førtidspensionist har jeg tid og plads til at “nørde” med papir og karton, die’s, stempler, sværter, bånd, perler og bling… og jeg begyndte for alvor at lave kort omkring 2013. Min stil er blandet, alt efter hvad der lige har fanget mig – ikke højt og “overfyldt” men heller ikke “Cas”. Jeg lader mig inspirere af alt omkring mig, lige fra hverdagsindtryk til internet og Pinterest.

Hvis jeg har noget særligt kendetegn, må det nok være “de små detaljer”

Jeg håber at kunne inspirere til mange timers hyggelig leg ved scrapbordet.

Tina N. Jensen, 45 år (p.t. på pause)

Jeg bor sammen med min kæreste og har 2 voksne børn på 21 og 24. Jeg har scrappet siden 2006, men sådan for alvor siden 2012. Jeg laver mest kort og minialbums, men jeg elsker at prøve nye ideer og teknikker af, er dog ikke så meget til grat. Jeg fik mit eget skønne værelse, da ungerne flyttede hjemmefra, og der slapper jeg af med at scrappe.  Min stil er nok mest shabby chic og vintage.


Kunne du tænke dig at være med som gæstedesigner, eller som fast medlem af DesignerTeamet så er du altid vedkommen til at sende en “uopfordret ansøgning” til info@hobitik.dk, hvor du fortæller lidt om dig selv og din stil.

Vi glæder os til at høre fra dig