De mest bedårende små tasker.

De mest bedårende små tasker.

Det var min skyld!

I ved godt dét der med piger, kvinde og tasker. Man må bare ha’ en til enhver lejlighed. Det har du så alle muligheder for at få nu, med denne bedårende lille sag fra Concord and 9th. Det var kærlighed ved første blik og jeg skrev straks til Lene (Hobitik) om hun ville få den hjem til mig. Og heldigvis ville hun gerne dét, både til butikken og til mig.

Det bliver godt igen.

Selv om det bestemt ikke er de sociale aktiviteter der præger vores tilværelse i øjeblikket, skal vi bevare troen på bedre tider og at det bliver godt igen. Derfor har jeg også valgt at lave et par rigtige festtasker i dette indlæg. Jeg har brugt et par flotte designs af Tonic’s Foiled Kraft Card, nemlig Golden Blossom og Golden Quatrefoil.

Overblik over de mange udstandsninger.

De første gange man laver tasken, kan det godt virke lidt uoverskueligt med alle de forskelling dele, samt at udtænke i hvilken rækkefølge det er mest smart at samle tasken. Derfor læner jeg mig også kraftigt op af anvisningerne i denne video . Den giver et rigtig godt overblik, samt tips til forskellige måder at bruge de små pynteting på.

På billederne har jeg vist alle udstandsninger, som skal bruges til den færdige taske. Først den lysebrune med guldtryk. Der er 4 hanke (strimler) fordi jeg laver hankene dobbelt.:

Her ser du hvordan det halve hul til lukningen pladseres, udstandses, og til sidst markeret den med en lille bling.

Videoen viser og forklarer udførligt hvordan taske og tilbehør laves og monteres, så det vil jeg ikke bruge mere plads på her.

 

Er den ikke bare fin? Teksten på den lille tag er fra det tilhørende stempel sæt.

I am in LOVE!!

“Den lille sorte”

Her får du “overblikket” over delene til den sorte taske. De sorte detaljer er lavet med et andet af Tonic’s lækre effekt karton nemlig Craft Perfect Mirror Card Black Velvet.

For at gøre tasken mere robust, valgte jeg at lave hankene dobbelt. Nedenfor viser billederne hvordan jeg limer delene sammen. Jeg bukker et lille stykke af hanken om på bagsiden af den gyldne ring for en pænere montering.

Dernæst limer jeg en lidt kortere ensfarvet sort rem på bagsiden. Den går lige akkurat hen over det lille stykke jeg før bukkede om. Håber det giver mening.

Herefter limer jeg det lille sorte stykke med stikningerne på forsiden og hanken er nu klar til at montere på taskens sider.

Her er den fine pynt som bare fuldender tasken. En tag, et lille hjerte vedhæng og en lille tassel (og hvor er den lille kvast da bare cute).

Jeg laver ringe på de små vedhæng og til kvasten med den lille smalle strimmel. En strimmel passer til to ringe. Til hjertevedhænget limer jeg bare sammen med et lille overlap.

Til den lille Tassel klemmer jeg endene sammen med lim imellem, så jeg bagefter kan klippe det til en lille spids, som kvasten kan rulles og fæstnes rundt om.

 

Blomsten og det lyse hjerte er fra mine skuffer 😉

Er vi så ikke klar til at gå en tur i byen… når vi må ha’ lov igen… Indtil da kan vi da bare lave nogle flere, så der er én til enhver lejlighed.

Jeg er overbevist om at sådan en fin taske vil gøre lykke som en sød værtindegave, måske med lidt lækker chokolade, et gavekort til Matas.. en lækker læbebalsam eller lignende. Som Studentergave, Konfirmationsgave. Til en kær veninde… osv osv.

Jeg vil pakke tasken i en celofan pose, eller lave en gavepose med rude i. Alternativt kan den faktisk med lidt hjælp være i denne Acetatboks fra 4Enscrap.

Tak – til Jer der læste med helt til bunden af dette lidt lange indlæg. Hyg Jer i Jeres huler og pas godt på Jer selv og hinanden.

Gode hilsner

Helene.

8 kommentarer til “De mest bedårende små tasker.

  1. Tak for en fantastisk gennemgang af de overvældende flotte tasker, du har lavet. Kan virkelig mærke din smittende begejstring for sættet og de mange muligheder, det giver. Mange tak.
    /Tina M

  2. Wauw… sikke et par smukke tasker og hvilken tålmodighed, du må ha’. Smuk og gennemført til mindste detalje.

  3. De er super flotte, og jeg sidder og tænker, at uhhh det er lige før jeg skal lave sådan en til mit barnebarn, når hun skal konfirmeres 😀
    Er der mulighed for at du kan skrive, hvor stor den er?

Skriv en kommentar