Bordkort til Konfirmation

Bordkort til Konfirmation

Bordkort til Konfirmation

I forbindelse med min datters konfirmation, lave jeg og min datter disse bordkort til hendes konfirmation


Blomsten er farvet akvarelpapir, der er indfarvet med distressoxideink peacook feather og broken china, og der er også brugt prima sparks baggrunden på blomsten er blå bazzill basics paper bladene bagved er farver med zig clean color i flere forskellig grønlig nuancer.


Dien der er brugt til at lave blomsten og bladene med er altenew layered floral elements fra altenew med nr. ALT2707
Selve bordkort er die-cutte ud i kraft karton fra bazzill basics kraft, til dette brugte jeg simple and basic dies SBD007
Det hvide skrive feldt er lavet med simple and basic dies SBD005


Lige lidt indspiration fra mig
Håber det kan give dig indspiration til dit næste bordkort 🙂 Lene #hobitikdk

Skriv en kommentar