Artjournaling: The path to inner peace.

Artjournaling: The path to inner peace.

Jeg er blevet helt vild med at lave Artjournal sider igen. Jeg har altid syntes det er sjovt, men med Project Life, Layouts og alt det andet spændende scrapbooking jeg laver, kan det godt være svært at nå det hele. Men lige nu er det mine artjournals der ligger på mit bord. Så må det andet vente lidt.

Betyder papirkvaliteten noget?

Denne side er lavet på noget meget dårligt papir. Det er i en bog jeg købte i Tiger. Jeg ville se, om den kunne fungere, hvis man behandlede papiret med gesso først. Det må jeg sige, at den ikke gjorde. Jeg har en art journal fra Dylusions, og den er meget bedre. Den kan holde til alt, lige meget hvad man putter på siderne. Den her dur ikke, så jeg laver nok ikke mere i den. Men jeg tænkte at jeg alligevel ville dele med jer, hvad jeg fik lavet.

Jeg startede med at give siden et tyndt lag gesso. Jeg tog en cirkel stencil og brugte modeling paste på den. Så prøvede jeg at dryppe alcohol inks på siden i farverne citrus, aqua og pink sherbert. Da det var tørt, stemplede jeg med Tim Holts “visual artistry” og archival stempelsværte i farven jet black. Jeg dryppede lidt distress paint i black sooth på siden med en meget våd pensel, så det lavede splats på siden. Og jeg dryppede Heidi Swapp color shine i farven guld. Teksten skrev jeg med posca tusser i sort og hvid. Til allersidst brugte jeg washi tape 3 steder.

Jeg håber at have inspireret jer til at komme i gang med mixed media og artjournaling. For jeres egen skyld, så find noget godt papir til det. God fornøjelse.

Mange hilsner Maria

Skriv en kommentar