Æblet – Farvelæg med Copic Markers

Æblet – Farvelæg med Copic Markers

Gæstedesigner, Stinne Krogh

Sæt dig godt til rette, at lære at farve med copics er vist ikke noget man gør i første forsøg. Ihvertfald ikke hvis man er mig. Men øvelse gør mester.
 
Jeg starter med at stemple med Tim Holtz School house blue print - æblet. Jeg har valgt æblet fordi det har en stor overflade. Og jeg starter med at farve med pensel spidsen, i den mørkeste farve R59. Med spidsen laver jeg strøg fra kanten og ind mod midten, hvor æblet skal være lysest.
 
Herefter tager jeg rød R29 og maler over og længere ind mod midten, gerne flere gang, for at få eventuelle streger væk.
 
Hvis du vil have mere skygge tager du igen den mørke og gentager henover kanten.Tag derefter den lyseste R27 og farv nu over alt det tidligere farvelagte for at blende farverne sammen.
 
Her efter bruger jeg samme måde med bladet og stilken. Bladet bliver farvet med YG06 Og YG03.

 Hvis du ønsker skygge under æblet kan du gøre fgl.Tag de grå, jeg har brugt C3 og lav en skygge under æblet, tag derefter C5 og lav en tynd streg tæt på æblets underkant, og udjævn forskellen med C3.
Lav herefter dit eget lækre kort.
God fornøjelse
Stinne

Materialer:

Skriv en kommentar